Μπένι Μπλάνκο: Γιόρτασε τα 32α γενέθλια της Σελένα Γκόμεζ με μια παλιά φωτογραφία τους

Χρόνια πολλά μωρό μου, σε αγαπώ, έγραψε στην ανάρτηση ο μουσικός παραγωγός

Ο Μπένι Μπλάνκο γιόρτασε τα 32α γενέθλια της συντρόφου του, Σελένα Γκόμεζ.

Ο 36χρονος μουσικός παραγωγός κατέφυγε στο Instagram στις 22 Ιουλίου για να μοιραστεί μια throwback φωτογραφία του ίδιου και της Γκόμεζ αγκαλιά.
Στο στιγμιότυπο, ο Μπλάνκο φορούσε μια λευκή στολή αρκούδας, η οποία φαίνεται να αποτελεί backstage πλάνο από τότε που γύρισαν το μουσικό βίντεο για το «I Can't Get Enough», το κοινό τους τραγούδι με τον J Balvin και τον Tainy του 2019, πολύ πριν γίνουν ζευγάρι.

Μαζί με αυτή τη φωτογραφία, ο Μπλάνκο μοιράστηκε, επίσης, ένα στιγμιότυπο με την Γκόμεζ να κρατάει ένα λευκό λούτρινο αρκουδάκι που έμοιαζε με το κοστούμι που φορούσε στο προαναφερθέν μουσικό βίντεο.

«Έπαιξα ένα αρκουδάκι στο βιντεοκλίπ σου και τώρα κατάφερα να γίνω το αρκουδάκι σου στην πραγματική ζωή... Χρόνια πολλά μωρό μου! Σε αγαπώ!», έγραψε στη λεζάντα ο Μπλάνκο.

Δείτε την ανάρτηση


Η Γκόμεζ ανταπέδωσε στην τρυφερή αφιέρωση, γράφοντας: «Σ' αγαπώ».


Η τραγουδίστρια δημοσίευσε, επίσης, μια εικόνα της στο Instagram προς τιμήν των γενεθλίων της, έχοντας στα χέρια της ροζ και μπορντό μπαλόνια.


Η Γκόμεζ και ο Μπλάνκο επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά δημόσια τη σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2023, με την ηθοποιό και τραγουδίστρια να γράφει τότε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν ήδη μαζί έξι μήνες.

Το βιντεοκλίπ του «I Can't Get Enough»


Ειδήσεις σήμερα:

Στον λάκκο που έσκαψε για την ηλικία του Τζο Μπάιντεν πέφτει ο Ντόναλντ Τραμπ που τον αποκαλούν «παππού»

«Λουκέτο» και πρόστιμο 50.000 ευρώ σε παραλιακό κατάστημα στην Καλαμάτα μετά από καταγγελίες στο MyCoast


Συγκλονιστικό βίντεο: Πειρατές Χούθι προσπάθησαν να καταλάβουν πλοίο στον κόλπο του Άντεν, τους ανατίναξαν οι ένοπλοι φρουροί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr