Πιτ Ντέιβιντσον: Μίλησε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά - Έκανα κοκαΐνη, κεταμίνη και χάπια

Πιτ Ντέιβιντσον: Μίλησε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά - Έκανα κοκαΐνη, κεταμίνη και χάπια

Επίσης, ο διάσημος κωμικός αποκάλυψε ποιο ναρκωτικό δεν μπορεί να κόψει

davidson
Ο Πιτ Ντέιβιντσον μίλησε για την πάλη του με τα ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια μιας κωμικής παράστασης στο Ατλάντικ Σίτι το Σαββατοκύριακο από την τρέχουσα περιοδεία του, ο 30χρονος κωμικός αποκάλυψε ποιο ναρκωτικό δεν μπορεί να κόψει: τη μαριχουάνα.

«Δεν μπορώ να κόψω [το χόρτο] ακόμα. Είναι το μόνο που μου έχει απομείνει», δήλωσε ο Ντέιβιντσον σύμφωνα με τη Daily Mail. «Έκανα κοκαΐνη και κεταμίνη και όλα τα γαμ***α χάπια και όλα αυτά. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι το χόρτο, οπότε έχω σχεδόν τελειώσει [σ.σ. με αυτό], αλλά κρατιέμαι για λίγο ακόμα».
Κλείσιμο
Ο πρώην κωμικός του «Saturday Night Live» έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες του με τη χρήση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας του με την κεταμίνη. Προηγουμένως αποκάλυψε ότι έπαιρνε κεταμίνη καθημερινά για τέσσερα χρόνια πριν ζητήσει βοήθεια. Κατά τη διάρκεια μιας κωμικής παράστασης του 2023, ο Ντέιβιντσον περιέγραψε τις επιδράσεις του φαρμάκου ως «μαγικές», αλλά αργότερα αναγνώρισε τις συνέπειες του εθισμού του.

Εκτός από τη χρήση ναρκωτικών, ο Ντέιβιντσον μίλησε και για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη πέρυσι. Το 2023, έπεσε με το όχημά του πάνω σε ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς. Στη συνέχεια καταδικάστηκε σε κοινωνική εργασία και αναγκάστηκε να πάει σε σχολείο κυκλοφοριακής αγωγής.

«Είδα το σπίτι και είπα: “Δεν νομίζω ότι θα μπορούσες να πεθάνεις αν χτυπούσες ένα σπίτι”», αστειεύτηκε ο Ντέιβιντσον στο σόου του στο Ατλάντικ Σίτι. «Συνήθως, στις κωμωδίες απλά περνάνε κατευθείαν μέσα από αυτό. Έτσι, έστριψα και σημάδεψα το σπίτι, και στην πραγματικότητα χτύπησα το γκαράζ αρκετά καλά. Ακόμα και στα χειρότερά μου, είμαι αρκετά ακριβής».

Αναπολώντας τη σύγκρουση, ο κωμικός παραδέχτηκε ότι ήταν «τόσο φοβισμένος» ενώ μιλούσε με έναν αστυνομικό.

«Ο αστυνομικός ήρθε, ήταν τσαντισμένος επειδή έπεσα πάνω σε ένα κτίσμα», συνέχισε ο Ντέιβιντσον, σύμφωνα με την Daily Mail. «Είχα φρικάρει και έπρεπε να ηρεμήσω τον εαυτό μου».

Αφότου έλαβε την ποινή του για δημόσια υπηρεσία, ο Ντέιβιντσον αστειεύτηκε: «Έλεγα: "Μπορώ να πάω στη φυλακή για μια μέρα;". Μου φαίνεται σαν να δουλεύω έξι εβδομάδες».
27125886

Για καλή του τύχη, η αδελφή του, η Κέισι Ντέιβιντσον, τον έβαλε να εργαστεί στο νευροχειρουργείο Λένοξ Χιλ στη Νέα Υόρκη, όπου παρακολούθησε έναν χειρουργό εγκεφάλου που έκανε πειραματικές επεμβάσεις για τη θεραπεία του καρκίνου.

«Απλά το βρίσκω αστείο - όχι αυτό που κάνει - απλά ότι είμαι εκεί», είπε ο Ντέιβιντσον. «Νομίζω ότι είναι αστείο που μπορώ να παρατηρώ αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο με το κύρος, γιατί συνήθως για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να δουλεύεις πολύ σκληρά ή να είσαι ο ίδιος γιατρός. ... Οι άλλοι τέσσερις άνθρωποι που ήταν εκεί και τον παρακολουθούσαν ήταν τέσσερις γιατροί που συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα και όλοι τους συμπεριφέρονταν σαν να κέρδισαν κάποιο είδος λαχείου».

Παρά το γεγονός ότι έκανε μερικά αστεία σχετικά με την εμπειρία, ο Ντέιβιντσον πρόσθεσε ότι ήταν «πολύ ταπεινός από αυτούς τους ασθενείς όμως».

«Με έκανε να νιώσω πολύ ταπεινός που βρισκόμουν κοντά τους», δήλωσε ο κωμικός. «Πάντα λυπάμαι κτλ., και ένιωσα πολύ ευγνώμων για τη ζωή μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να είμαι ένας από αυτούς τους ασθενείς».

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Φειδίας Παναγιώτου: Με κυνηγάνε οι δημοσιογράφοι για να πάρουν κλικ και όλα τα κόμματα γιατί είμαι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής

Υποψήφιος οδηγός πήγε με κρυφή κάμερα να δώσει σήματα και τον έπιασαν - Τον συνέλαβαν και τον πήγαν στα κρατητήρια

Ιρλανδός γυμναστής καταρρίπτει τον μύθο των... αντισεξουαλικών κρεβατιών στο Ολυμπιακό χωριό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης