Joker - Folie à Deux: Φρενίτιδα μετά το τρέιλερ και την επιστροφή του Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο - «Πώς το κάνει αυτό;» γράφουν

Joker - Folie à Deux: Φρενίτιδα μετά το τρέιλερ και την επιστροφή του Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο - «Πώς το κάνει αυτό;» γράφουν

Δεν μπορούμε να περιμένουμε, σχολιάζουν οι φαν

joakinfoinhiks32
Πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές συγκέντρωσε το επίσημο τρέιλερ του Joker: Folie à Deux που κυκλοφόρησε από τη Warner Bros. Pictures, την Τρίτη 23 Ιουλίου.

Ο Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga, που υποδύεται τη Χάρλεϊ Κουίν, εμπλέκονται σε μια καταδικασμένη ρομαντική περιπέτεια στο πολυαναμενόμενο φιλμ και το κλιπ δίνει στους ανυπόμονους θαυμαστές του  Joker, μια γεύση από όσα θα δουν τον Οκτώβριο του 2024, οπότε και θα κυκλοφορήσει η ταινία στα σινεμά.

Το τρέιλερ του Joker: Folie à Deux
Joker: Folie À Deux | Official Trailer

Το τρέιλερ στο κανάλι της Warner Bros. στο YouTube «γέμισε» με χιλιάδες σχόλια από τους φαν των ταινιών Joker, που ως επί το πλείστον εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να δουν πάλι «αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπο του Φίνιξ....». Η επιστροφή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στον ρόλο του Τζόκερ, εντυπωσίασε ακόμη και μέσα από τα περιορισμένα πλάνα του τρέιλερ. «Αυτό το χαμόγελο... είναι ανησυχητικό το πόσο καλός είναι στον ρόλο» γράφουν, μεταξύ άλλων. «Πώς το κάνει;» προσθέτουν.

Εκτός από την ερμηνεία του Φίνιξ, το κοινό έδειξε να ενθουσιάζεται και με το υπόλοιπο καστ -χωρίς να γίνονται ιδιαίτερες αναφορές στη Lady Gaga- αλλά και με τη μουσική που χρησιμοποιήθηκε. 

Δείτε μερικά σχόλια
joker22344
joker322
trailer_joker
Κλείσιμο
H επίσημη σύνοψη της πλοκής αναφέρει: «Ο αποτυχημένος κωμικός Άρθουρ Φλεκ γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, τη Χάρλεϊ Κουίν, ενώ είναι έγκλειστος στο Κρατικό Νοσοκομείο Άρκαμ. Μετά την αποφυλάκισή του, οι δυο τους ξεκινούν μια καταδικασμένη ρομαντική περιπέτεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Απομόνωση και αμφισβήτηση τρομάζουν τον Κασσελάκη: Σπρώχνει στην έξοδο τη «φρουρά Τσίπρα», αγνοεί τους συμμάχους του

Τρομακτικό βίντεο: Φάλαινα έπεσε σε βάρκα και εκτόξευσε στον αέρα τους ψαράδες

Σκηνικό έντασης στην Κάσο έστησε η Τουρκία - Το παρασκήνιο για τις κινήσεις απεμπλοκής


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης