Μπίλι Ρέι Σάιρους: Βρίζει την πρώην σύζυγό του και λέει διάβολο την κόρη του Μάιλι

Μπίλι Ρέι Σάιρους: Βρίζει την πρώην σύζυγό του και λέει διάβολο την κόρη του Μάιλι

Σε ηχητικό υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα, ο 62χρονος τραγουδιστής προχωρά σε λεκτικές επιθέσεις 

billy_ray_cyrus
Ο Μπίλι Ρέι Σάιρους ακούστηκε να βρίζει την πρώην σύζυγό του Firerose και να χαρακτηρίζει την κόρη του, Μάιλι, ως «διάβολο» και «τσ@@λα» σε νέο σοκαριστικό ηχητικό υλικό.

Το νέο ηχητικό υλικό φαίνεται να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του Μπίλι Ρέι Σάιρους ότι την υπέβαλλε σε «ακραία λεκτική, συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση».

Το ηχητικό -που απέκτησε η DailyMail.com- αποκαλύπτει την κακή μεταχείριση που η 37χρονη Αυστραλή τραγουδίστρια Firerose ισχυρίζεται ότι βίωνε συνεχώς κατά τη διάρκεια του επτάμηνου γάμου της με τον πατέρα της Μάιλι Σάιρους.

Aκούστε το ηχητικό
Κλείσιμο


Ο τραγουδιστής της country εξαπολύει επίθεση, κοροϊδεύοντας, υποτιμώντας και εκφοβίζοντας την πολύ νεότερη σύζυγό του.

Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης, η οποία φαίνεται να ξεκίνησε από την οργή του Μπίλι Ρέι επειδή άργησε να βγει στη σκηνή για μια συναυλία, λέει στη Firerose: «Τώρα είμαι πραγματικά, γαμώτο, τσαντισμένος, για άλλη μια φορά δείχνεις ότι δεν ακούς. Δεν ξέρω ποια στο διάολο νομίζεις ότι είσαι, αλλά δεν πρόκειται να ακούσεις… Αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα, αλλά με το ότι είσαι μια εγωίστρια γα@@@@@@».

Συνεχίζοντας, ο 62χρονος τραγουδιστής ειρωνεύεται: «Δεν νομίζω ότι είσαι πολύ έξυπνη, άλλαξα γνώμη γι' αυτό. Αυτό που νομίζω είναι ότι είσαι ένα εγωιστικό γα@@@@@@ καθίκι. Αυτό είσαι».

Καθώς εκείνη τον παρακαλάει να «σταματήσει να φωνάζει», εκείνος της λέει: «Αυτό δεν θα συνέβαινε αν είχες βουλώσει το γα@@@@@@ σου στόμα. Κοίτα τι γα@@@@@@ χάλι έχεις κάνει. Τι ηλίθια που είσαι… γιατί πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα ανεχτώ αυτές τις μα@@@@@@. Μόλις τα σκ@@@@@@… άντε γα@@@@@. Ξέρεις καλύτερα από αυτό. Γα@@@@@@ ηλίθια».
shutterstock_1309045744__1_
Τις, Μάιλι και Μπίλι Ρέι Σάιρους το 2019

Περαιτέρω στοιχεία που επικαλείται η DailyMail.com δείχνουν ότι η επίθεση του τραγουδιστή δεν περιορίζεται στη Firerose, αλλά επεκτείνεται σε αρκετές από τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή του.

Μεταξύ αυτών είναι και η κόρη του, Μάιλι, την οποία αποκαλεί «διάβολο».

Σε άλλο ηχητικό που άκουσε η DailyMail.com, ο Μπίλι Ρέι μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, πριν στρέψει την προσοχή του στην κόρη του, Μάιλι, και πει: «Όλοι ξέρουν ότι ο διάβολος είναι μια τσ@@λα».
Είναι εξίσου απαξιωτικός και χλευαστικός απέναντι στην Τις, την πρώην σύζυγό του για περισσότερα από 30 χρόνια και μητέρα των τριών παιδιών, την οποία επίσης δεν αποκαλεί ποτέ με το όνομά της, αλλά την αποκαλεί, «σκ**».

Ο Μπίλι Ρέι έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση και υιοθέτησε τα δύο παιδιά της Τις, την Μπράντι και τον Τρέις, όταν παντρεύτηκαν.

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων με τον μάνατζερ και ατζέντη του Σκοτ Άντκινς, την οποία είδε η DailyMail.com, ο Μπίλι Ρέι λέει για την Τις: «Είναι ψεύτρα... μια γ***η... και απατεώνισσα. Μια τσ@@λα. Απόβρασμα της γης. Μια απατεώνισσα».


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραπληγικός αθλητής περπάτησε ξανά με εξωσκελετό και μετέφερε την Φλόγα - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος στο μάτι ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής

Τα καλύτερα οικόπεδα που πωλούνται τώρα - Από το Σούνιο και τη Μήλο μέχρι τη Σαντορίνη και το Πόρτο Χέλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης