MrBeast: Συμπαρουσιάστριά του κατηγορείται ότι αποπλάνησε ένα 13χρονο αγόρι - Αηδιασμένος δηλώνει ο YouTuber

Δεν συγχωρώ ούτε υποστηρίζω καμία από τις ανάρμοστες ενέργειες αναφέρει σε δήλωσή του

Ο διάσημος YouTuber MrBeast, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jimmy Donaldson, απάντησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν την πρώην συμπαρουσιάστριά του, Ava Kris Tyson, ότι αποπλάνησε ένα ανήλικο αγόρι.

Η Tyson ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κανάλι του YouTube - που μετρά περισσότερους από 300 εκατ. followers - ύστερα από ισχυρισμούς ότι έστειλε ανάρμοστα μηνύματα στο Snapchat σε έναν 13χρονο πριν από επτά χρόνια.

Ωστόσο, το φερόμενο ως θύμα, που σήμερα είναι 20 ετών, αρνήθηκε τις κατηγορίες αυτές, υποστηρίζοντας την Tyson και τονίζοντας, ότι ποτέ δεν τον εκμεταλλεύτηκε.
H Ava Kris Tyson
Ο MrBeast δήλωσε όμως ότι είναι αηδιασμένος από τους ισχυρισμούς και ότι έχει τερματίσει την επαγγελματική του σχέση με την Tyson. Ανέφερε επίσης ότι έχει προσληφθεί και επαγγελματίας για να διερευνήσει διεξοδικά το θέμα.

Στη δήλωσή του στο X, ο MrBeast εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τις κατηγορίες και επιβεβαίωσε ότι έλαβε άμεσα μέτρα για να διαχωρίσει την Tyson από το εμπορικό του σήμα. Τόνισε ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά δεν συγχωρείται ούτε υποστηρίζεται και ότι τα ευρήματα της έρευνας θα καθορίσουν τυχόν περαιτέρω ενέργειες. 
O MrBeast με την Ava Tyson
Πιο αναλυτικά αναφέρει: «Τις τελευταίες ημέρες, έλαβα γνώση των σοβαρών ισχυρισμών για τη συμπεριφορά της Ava Tyson στο διαδίκτυο και είμαι αηδιασμένος και αντίθετος σε τέτοιες απαράδεκτες πράξεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχω επικεντρωθεί στην πρόσληψη ενός ανεξάρτητου τρίτου μέρους για τη διεξαγωγή μιας ενδελεχούς έρευνας ώστε να διασφαλίσω ότι έχω όλα τα γεγονότα. Τούτου λεχθέντος, είδα αρκετά στο διαδίκτυο και έλαβα άμεσα μέτρα για να απομακρύνω την Ava από την εταιρεία, το κανάλι μου και οποιαδήποτε σχέση με τον MrBeast. Δεν συγχωρώ ούτε υποστηρίζω καμία από τις ανάρμοστες ενέργειες. Θα δώσω στους ανεξάρτητους ερευνητές τον απαραίτητο χρόνο για να διεξάγουν μια ολοκληρωμένη έρευνα και θα προβώ σε περαιτέρω ενέργειες με βάση τα ευρήματά τους». 


Η Tyson, η οποία είναι στο κανάλι του MrBeast από το 2012 κι έκανε δημόσια το outing της ως τρανσέξουαλ γυναίκα πέρυσι, ζήτησε συγγνώμη για οποιαδήποτε συμπεριφορά στο παρελθόν μπορεί να πλήγωσε ή να προσέβαλε άλλους και ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή της από τον MrBeast και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της και την ψυχική της υγεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr