Αλίσια Βικάντερ: Γέννησε κρυφά το δεύτερο παιδί της με τον Μάικλ Φασμπέντερ

Αλίσια Βικάντερ: Γέννησε κρυφά το δεύτερο παιδί της με τον Μάικλ Φασμπέντερ

Η δεύτερη φορά ήταν πιο δύσκολη για μένα, παραδέχτηκε η ηθοποιός

vikaner-fasbender
Η Αλίσια Βικάντερ αποκάλυψε ότι καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Μάικλ Φασμπέντερ.

Σε νέα συνέντευξή της στο ELLE UK, η ηθοποιός Τέιλορ Ράσελ εξήρε την 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, λέγοντας ότι ήταν «τόσο εντυπωσιασμένη» από τη δουλειά της Βικάντερ πάνω στη φυσική κατάστασή της στην επερχόμενη ταινία τους «Hope», ειδικά από τη στιγμή που η Βικάντερ είχε «κυριολεκτικά μόλις γεννήσει (το) δεύτερο μωρό της».

Η Σουηδή ηθοποιός απάντησε: «Όλες οι γυναίκες έχουν τόσο διαφορετικές εμπειρίες και το να το περάσω για δεύτερη φορά ήταν σίγουρα πιο δύσκολο για μένα».
Κλείσιμο
Σχετικά με την εγκυμοσύνη, η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Αλλά νομίζω ότι η προπόνηση το έκανε πιο εύκολο. Το να περνάς αυτούς τους εννέα μήνες είναι σαν μαραθώνιος, οπότε βοηθάει αν είσαι δυνατή όταν ξεκινάς. Είναι τόσο απαιτητικό σωματικά και θαυμάζω πολύ κάθε γυναίκα που το έχει κάνει».

Επίσης, η Βικάντερ είπε ότι είχε «γεννήσει» στην οθόνη τέσσερις φορές πριν το βιώσει στην πραγματική ζωή, και πάνω σε αυτό σχολίασε: «Η δουλειά σου είναι να υποκρίνεσαι ως ηθοποιός, αλλά κάθε φορά που έπρεπε να γεννήσω, έλεγα σε κάθε γυναίκα στο πλατό: “Λυπάμαι”. Ένιωθα τόσο απατεώνας».

Η σταρ δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.

Η Βικάντερ και ο Φασμπέντερ καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, το 2021, αφού παντρεύτηκαν το 2017.

shutterstock_501208156__1_

Σχετικά με την ισορροπία μεταξύ της καριέρας και της προσωπικής της ζωής, η Σουηδή σταρ σημείωσε: «Προετοιμάζομαι για δύο δουλειές αυτή τη στιγμή και έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου βρίσκω την ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της οικογένειας».

«Το περιορίζω σε δύο πράγματα τώρα - τους ανθρώπους με τους οποίους θέλω πραγματικά να συνεργαστώ και τα έργα που αισθάνομαι ότι θα αποτελέσουν μια δημιουργική, χαρούμενη στιγμή. Είμαι προνομιούχα που έχω την επιλογή του αν θα εργαστώ σε αυτά τα μεγάλα πρότζεκτ. Πάντα νιώθω άσχημα όταν τελειώνω από μια δουλειά. Ειδικά αν ήταν μια από τις καλές δουλειές, που όσο μεγαλώνω είναι αυτές που επιδιώκω», τόνισε εν συνεχεία.

Για τη νέα της ταινία με συμπρωταγωνιστή, τον Τζουντ Λο, η Βικάντερ ανέφερε: «Το είχα στο "Firebrand". Ήταν ένα πολύ δύσκολο θέμα, αλλά περάσαμε πολύ καλά. Έτσι, υπάρχει μια θλίψη που τελείωσε, αλλά είναι επίσης σαν να έχω κάνει ένα σπριντ. Είμαι κουρασμένη και στο τέλος της δουλειάς έχω ήδη αρχίσει να κοιτάζω κάτι άλλο».

27213640


Και πρόσθεσε: «Πρέπει να αφεθείς. Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο της δουλειάς σου, πράγμα που είναι πραγματικά περίεργο συναίσθημα. Αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα το πώς είναι να είσαι ηθοποιός. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές. Προφανώς, το να δουλεύεις με ανθρώπους και σκηνοθέτες που εμπιστεύεσαι βοηθάει πολύ».

Η Βικάντερ και ο σύζυγός της άρχισαν να βγαίνουν στα τέλη του 2014, αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Light Between Oceans». Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή τρία χρόνια αργότερα, στην Ίμπιζα της Ισπανίας τον Οκτώβριο του 2017.

Η Σουηδή ηθοποιός αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι είχαν υποδεχτεί έναν γιο, νωρίτερα εκείνη τη χρονιά. Πέρυσι, η Βικάντερ μίλησε ανοιχτά για τον πόνο που πέρασε, καθώς υπέστη μια «ακραία» αποβολή πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Φωτογραφίες: Shutterstock, EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Bullying του Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη, έβαλε τα κλάματα η Λινού και ζήτησε συγγνώμη - Δείτε βίντεο

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ - Πώς μπορείτε να τις δείτε

MrBeast: Συμπαρουσιάστριά του κατηγορείται ότι αποπλάνησε ένα 13χρονο αγόρι - Αηδιασμένος δηλώνει ο YouTuber
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης