Τζέσικα Άλμπα: Χορεύει με το μπικίνι της για τους διαδικτυακούς της ακολούθους

Το βίντεο της ηθοποιού στο TikTok λίγο μετά της διακοπές στη Μύκονο

Η Τζέσικα Άλμπα απόλαυσε μερικές μέρες διακοπών στη Μύκονο και με καλοκαιρινή διάθεση, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok της.

Στο κλιπ, που είναι πιθανό να τράβηξε από το νησί των ανέμων, η ηθοποιός χορεύει για τους διαδικτυακούς της ακολούθους, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και από πάνω ένα μαύρο πουκάμισο. Μέσα σε λίγες ώρες, η δημοσίευση της 43χρονης Χολιγουντιανής σταρ, απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, την ίδια ώρα που οι ακόλουθοί της, την αποθέωσαν για τη σιλουέτα και τη φυσική της ομορφιά.

Δείτε το βίντεο

Οι φωτογραφίες της στη Μύκονο
Λίγες μέρες πριν, το βράδυ της 21ης Ιουλίου, η Τζέσικα Άλμπα εντοπίστηκε στη Μύκονο, απολαμβάνοντας την ελληνική φιλοξενία και κουζίνα. Η σταρ βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο, ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του νησιού, όπου πέρασε μια αξέχαστη βραδιά με φιλικά της πρόσωπα.

Η Τζέσικα Άλμπα, γνωστή για την κομψότητά της, εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα, αποπνέοντας αέρα διακριτικής πολυτέλειας. Κατά την άφιξή της στο εστιατόριο, τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκομένων , οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν την παρουσία της.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός απόλαυσε πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, δοκιμάζοντας φρέσκο ψάρι, χωριάτικη σαλάτα και εκλεκτά ελληνικά κρασιά. Δεν είναι γνωστό αν η ηθοποιός παραμένει ή έχει αποχωρήσει από τη Μύκονο.





Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Το bullying που ξεχείλισε το ποτήρι - Σόου σε Βουλή και ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαγραφή

Στο Λούβρο το δείπνο Μακρόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στους 500 καλεσμένους (φωτογραφίες)

«Πάγωσα σαν να ήμουν νεκρή»: Συγκλονίζει η κατάθεση της πρωταθλήτριας ενόργανης για τον προπονητή της


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr