Αλάνα Σπρίνγκστιν - Dj Tiesto: Συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Hot Honey»

Αλάνα Σπρίνγκστιν - Dj Tiesto: Συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Hot Honey»

Η ανερχόμενη σταρ της κάντρι και ο βραβευμένος με Grammy dj πρωταγωνιστούν και στο βιντεοκλίπ

djtiestoalina
O Dj Tiesto και η Αλάνα Σπρίνγκστιν ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια νέα συνεργασία. Η ανερχόμενη σταρ της κάντρι συνεργάστηκε με τον διάσημο Ολλανδό DJ και μουσικό παραγωγό για το τραγούδι που έχει τίτλο, «Hot Honey».

«Πόσο συχνά σου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστείς με έναν από τους πιο εμβληματικούς DJs όλων των εποχών; Όταν ο Tiësto επικοινώνησε μαζί μου για να δει αν θα ήθελα να δημιουργήσουμε μαζί το Hot Honey, το είδα ως την πιο αναζωογονητική ευκαιρία. Μου αρέσει πάντα να εξερευνώ ηχητικά και το να μπορώ να το κάνω αυτό με την dance μουσική, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστή στις country ρίζες μου, με ενθουσιάζει ως καλλιτέχνη και τραγουδοποιό. Είναι τιμή μου που ο Tiësto μου εμπιστεύτηκε αυτό το τραγούδι και ανυπομονώ να το τραγουδήσω ζωντανά σε ένα από τα απίστευτα σόου του» είπε η τραγουδίστρια..

Από την πλευρά του ο βραβευμένος με Grammy DJ, σε δήλωσή του ανέφερε:

«Πάντα με προσέλκυε η διασκεδαστική/πάρτι πλευρά και η αυθεντικότητα της κάντρι μουσικής, οπότε όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με την Αλάνα Σπρίνγκστιν... ήμουν πολύ ενθουσιασμένος! Η Αλάνα έχει μια απίστευτη φωνή, που είναι ακριβώς η υφή που χρειαζόταν αυτό το τραγούδι. Eίναι ένας διαφορετικός ήχος για μένα, αλλά όπως γνωρίζετε πλέον μου αρέσει να εξερευνώ και να εμπνέομαι...όταν φτιάχνω χορευτική μουσική! Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το τραγούδι όσο εμείς».

To «Hot Honey»
Κλείσιμο
Tiësto & Alana Springsteen - Hot Honey  (Official Music Video)

Η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού έρχεται εν αναμονή των παραστάσεων Prismatic που θα πραγματοποιήσει ο Tiësto αυτό το φθινόπωρο.

Σε δύο αποκλειστικές εμφανίσεις του η μία στο Forest Hills Stadium στο Κουίνς στις 25 Οκτωβρίου και η άλλη στις 15 Νοεμβρίου στο Red Rocks Amphitheatre του Κολοράντο θα παρουσιάσει ένα «ηχητικό ταξίδι μέσα από διαφορετικές εποχές της καριέρας του».

Σύμφωνα με το Variety, η Σπρίνγκστιν αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου στο ιστορικό Ryman Auditorium του Νάσβιλ.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εντός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά το bullying - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Έστησαν καρτέρι σε 53χρονο στην Θεσσαλονίκη και φώναζαν το όνομα της πρώην συζύγου του με την οποία είναι στα δικαστήρια - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης