Μέγκαν Φοξ: Εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά σε βιντεοκλίπ του Μασίν Γκαν Κέλι

Μέγκαν Φοξ: Εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά σε βιντεοκλίπ του Μασίν Γκαν Κέλι

Οι θαυμαστές της αναρωτήθηκαν εάν πρόκειται για πραγματική εγκυμοσύνη ή ήταν για τις ανάγκες του βίντεο

fox-kelly
Η Μέγκαν Φοξ εμφανίστηκε στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού του Μασίν Γκαν Κέλι, με τίτλο «Lonely Road», με φουσκωμένη κοιλιά, προκαλώντας ερωτηματικά μεταξύ των θαυμαστών για το κατά πόσο πρόκειται για αληθινή εγκυμοσύνη.

Η 38χρονη ηθοποιός στο βίντεο του τραγουδιού εμφανίζεται με φανερά φουσκωμένη κοιλιά. Μάλιστα, στο τέλος του κλιπ μαζί με τον σύντροφό της παίζουν με ένα μικρό κορίτσι.

Οι τίτλοι τέλους μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο τους φαν, καθώς σε ένα σημείο έγραφε: «Παρουσιάζουμε: Το μωρό Βάιολετ Λέικα».

Δείτε το βιντεοκλίπ
mgk & Jelly Roll - Lonely Road (Official Music Video)
Κλείσιμο

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διερωτήθηκαν αν η Φοξ είναι έγκυος στην πραγματική ζωή. Άλλοι συνεχάρησαν το ζευγάρι χωρίς να περιμένουν κάποια επιβεβαίωση.

Πολλοί, ωστόσο, επισήμαναν ότι η Φοξ έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να φαίνεται έγκυος.
Ένας χρήστης του Reddit βρήκε ένα σχόλιο στο Instagram από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα του παιδιού στο βίντεο, επιβεβαιώνοντας ότι η Φοξ «δεν είναι» έγκυος και ότι «ήταν μόνο για το βίντεο». Επίσης, η γυναίκα πρόσθεσε ότι «το κοριτσάκι μου τα πήγε τόσο καλά και διασκέδασε τόσο πολύ».

Η Φοξ και ο Κέλι δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης. 

Η διάσημη ηθοποιός είχε προηγουμένως αποκαλύψει ότι είχε υποστεί αποβολή κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον μουσικό. Ο Κέλι αναφέρθηκε στην αποβολή στο τραγούδι του «Don't Let Me Go» πέρυσι, και η Φοξ έγραψε για την «πραγματικά τραγική» απώλεια στο βιβλίο ποίησής της, «Pretty Boys Are Poisonous». Επιπλέον, τον Νοέμβριο του 2023, η Φοξ είπε στο περιοδικό WWD τον  ότι η απώλεια ήταν «πιο δύσκολη» για να τη διαχειριστεί από την προηγούμενη έκτοπη εγκυμοσύνη της, οδηγώντας σε «πολύ θλίψη και πόνο».
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-07-26_172910

Το ζευγάρι, ωστόσο, πυροδότησε φήμες ότι έχει χωρίσει το 2023, με τη Φοξ να επιβεβαιώνει σε ένα επεισόδιο του podcast «Call Her Daddy» τον Μάρτιο ότι δεν είναι πλέον αρραβωνιασμένοι. Ενώ η σταρ του «Jennifer's Body», η οποία μοιράζεται τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Μπράιαν Όστιν Γκριν, δεν προσδιόρισε τότε την κατάσταση της σχέσης της με τον MGK, είπε: «Θα υπάρχει πάντα ένα δέσιμο μαζί του, ό, τι κι αν γίνει. Δεν μπορώ να πω ποια θα είναι η ιδιότητα [της σχέσης μας]».

Ειδήσεις σήμερα:

Πολύνεκρο τροχαίο στην Πύργου - Κυπαρισσίας: Νταλίκα παρέσυρε τρία ΙΧ, τρεις νεκροί, τουλάχιστον 4 τραυματίες

Πολάκης κατά Κασσελάκη: Δεν φτάνουν οι αγάπες, θα έκανα ξανά τα ίδια

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης