Κιμ Καρντάσιαν: Πιστεύει ότι θα μπορούσε να κυβερνήσει μια χώρα αφού παρακολούθησε το Crown

Κιμ Καρντάσιαν: Πιστεύει ότι θα μπορούσε να κυβερνήσει μια χώρα αφού παρακολούθησε το Crown

Η τηλεπερσόνα αναφέρθηκε στις αλλαγές που συνέβησαν φέτος στη ζωή της

kimk
Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη διακυβέρνηση μιας χώρας.

Η τηλεπερσόνα αναφέρθηκε στις αλλαγές που συνέβησαν στη ζωή της, καθώς η 5η σεζόν του «Kardashians» έφτασε στο τέλος της την Πέμπτη 25 Ιουλίου. Σε έναν προσωπικό απολογισμό, η 43χρονη σταρ του ριάλιτι είπε ότι εστιάζει στο να είναι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσει την καριέρα της.

«Αυτή η χρονιά ήταν τόσο καλή», είπε. «Μπαίνω σε μια περίοδο υποκριτικής. Δεν είχα ιδέα ότι αυτό θα συνέβαινε. Έκανα ένα διάλειμμα για να επικεντρωθώ πραγματικά στο να γίνω η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσα να είμαι».
Κλείσιμο
«Δεν θα πω ψέματα: Μόλις είδα ολόκληρη τη σεζόν του "The Crown". Θα μπορούσα να κυβερνήσω κανονικά μια χώρα», πρόσθεσε αστειευόμενη, αναφερόμενη στην τελευταία σεζόν της σειράς του Netflix, η οποία ακολούθησε τον γάμο της Καμίλα και του πρίγκιπα Καρόλου μετά τον θάνατο της Νταϊάνα.

Η Καρντάσιαν είπε επίσης ότι έχει «μάθει τόσα πολλά» και ανυπομονεί για το μέλλον.

Φέτος, η Καρντάσιαν μπήκε στον χώρο της υποκριτικής - κάτι που ελπίζει να συνεχίσει - αναλαμβάνοντας έναν ρόλο δίπλα στην Έμμα Ρόμπερτς στο «American Horror Story: Delicate», του Ράιαν Μέρφι. 

Η τηλεπερσόνα πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον δημιουργό, αυτή τη φορά σε μια νέα σειρά όπου θα υποδυθεί μια υψηλού προφίλ δικηγόρο διαζυγίων.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γι' αυτό», παραδέχτηκε η ίδια. «Και, πάλι, αυτή η εμπιστοσύνη ότι πιστεύει σε μένα για να αναλάβω αυτό το πρότζεκτ σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Και τον νιώθω τόσο σωστό ως χαρακτήρα που θα μπορούσα να είμαι δικηγόρος στην πραγματική ζωή και να υποδύομαι έναν δικηγόρο στην τηλεόραση».

Η Καρντάσιαν πρόκειται επίσης να πρωταγωνιστήσει και να αναλάβει την παραγωγή μιας νέας κωμικής ταινίας του Netflix με τίτλο «The Fifth Wheel».

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για το Μάτι - Μάρτυρας κατά Λιμενικού: Δεν υπήρχε κανένα σκάφος, υπήρχε σκοτάδι και φόβος

Τουρκία: Βρετανοί τουρίστες «ξέμειναν» σε ένα άδειο ξενοδοχείο, εξαιτίας τoυ σφάλματος της Crowdstrike

Γαλλία: «Θα έχει συννεφιά ή θα βρέχει;» - Αγωνιούν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης