Μπέτι Μίντλερ: Η ηθοποιός και ο σύζυγός της κοιμούνται σε χωριστά υπνοδωμάτια εδώ και 40 χρόνια

Μπέτι Μίντλερ: Η ηθοποιός και ο σύζυγός της κοιμούνται σε χωριστά υπνοδωμάτια εδώ και 40 χρόνια

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1984, μετά από μόλις έξι εβδομάδες σχέσης

bette-martin
H Μπέτι Μίντλερ αποκάλυψε το μυστικό της για τον 40χρονο γάμο της με τον σύζυγό της Μάρτιν φον Χάσελμπεργκ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το ζευγάρι κοιμάται σε «ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες» από τότε που παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας στις 16 Δεκεμβρίου 1984.

Όσον αφορά στον λόγο, η Μίντλερ μιλώντας στο «Entertainment Tonight», απάντησε: «Ο σύζυγός μου ροχαλίζει».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από μόλις έξι εβδομάδες σχέσης.

Κλείσιμο
«Είμαι πολύ παρορμητική», δήλωσε η Μίντλερ σε άλλη εκπομπή νωρίτερα αυτόν τον μήνα σχετικά με τη σχέση τους. «Πήγαμε στο Λας Βέγκας και παντρευτήκαμε από έναν μιμητή του Έλβις, πάντα μια καλή ιδέα».
«Ήξερα αμέσως ότι ο Μάρτιν ήταν εξωφρενικός όταν τον πρωτογνώρισα», σημείωσε επίσης η ηθοποιός. «Μου άρεσε το γεγονός ότι δεν φοβόταν να είναι διαφορετικός, ότι ήταν αουτσάιντερ όπως είμαι κι εγώ, ότι δεν εφησυχάζει, ότι δεν ανήκει στη μάζα».

Το ζευγάρι έχει μια κόρη 37 χρονών, τη Σόφι, η οποία εμφανίζεται μαζί με τη διάσημη μαμά της και τις συμπρωταγωνίστριες Σούζαν Σαράντον, Σέριλ Λι Ραλφ και Μέγκαν Μαλάλι στη νέα κωμωδία.

«Ήμουν περισσότερο από αντίθετη [στο να την αφήσω να ασχοληθεί με την υποκριτική]. Φοβόμουν γι' αυτήν και ήταν απλώς ένα μικρό κορίτσι», δήλωσε η Μίντλερ στο ET. «Έκανα ένα τρομερό λάθος λέγοντας: “Αν μπεις στη βιομηχανία του θεάματος, θα σε σκοτώσω”. Και το πήρε πολύ κατάκαρδα. Είναι πανέξυπνη. Είναι υπέροχη. Είναι ο έρωτας της ζωής μου».

Όσο για τον επί χρόνια σύντροφό της, η Μίντλερ και ο Χάσελμπεργκ έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο, επειδή ακούνε ο ένας τον άλλον και ξέρουν να συμβιβάζονται.

«Είναι καλύτερο να διαλέγεις τους αγώνες σου με σύνεση και να διαλογίζεσαι, να μένεις ήρεμος», δήλωσε η ηθοποιός του «Hocus Pocus» στο People το 2014.

«Μην πηγαίνετε από το μηδέν στο 60 σε δύο δευτερόλεπτα. Απλά μείνετε ήρεμοι και προσπαθήστε να αναπνέετε. Μην μειώνετε ο ένας τον άλλον. Μην απαξιώνετε ο ένας τον άλλον. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε ο ένας τον άλλον λάθος όλη την ώρα. Μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλον. Σταματήστε να επιρρίπτετε ευθύνες», συνέχισε. «Η επίρριψη ευθυνών, νομίζω, είναι το χειρότερο. Είναι τόσο [εύκολο να το κάνεις], επειδή δεν θέλεις να σηκώσεις εσύ το βάρος. Θέλεις να το ρίξεις σε κάποιον άλλο. Αλλά ειλικρινά, πρέπει να μάθεις να μην το κάνεις αυτό».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για το Μάτι - Μάρτυρας κατά Λιμενικού: Δεν υπήρχε κανένα σκάφος, υπήρχε σκοτάδι και φόβος

Τουρκία: Βρετανοί τουρίστες «ξέμειναν» σε ένα άδειο ξενοδοχείο, εξαιτίας τoυ σφάλματος της Crowdstrike

Γαλλία: «Θα έχει συννεφιά ή θα βρέχει;» - Αγωνιούν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης