Σελίν Ντιόν: Η συγκίνησή της με όσους την ευχαρίστησαν για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σελίν Ντιόν: Η συγκίνησή της με όσους την ευχαρίστησαν για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο της μετά την performance της

selinntion29
Η Σελίν Ντιόν έγραψε τον επίλογο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, με τους εκατομμύρια θεατές στον κόσμο, να αποθεώνουν την ερμηνεία της.

Με το τραγούδι «L'Hymne à l'amour» της Εντίθ Πιαφ -και όχι το «La vie en rose» όπως είχαν αναφέρει διεθνή πρακτορεία- η 56χρονη σταρ έκανε το μουσικό της come back μετά από τα προβλήματα υγείας που την αποτράβηξαν από τη σκηνή για σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Μετά την performance της, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η Ντιόν για να την αποθεώσουν ακόμη μια φορά. «Μπράβο Σελίν, σε ευχαριστούμε» ακούγονται να της λένε, με την τραγουδίστρια να τους ευγνωμονεί συγκινημένη.

Δείτε βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok

@info.actu.france

🎤 #CélineDion a rejoint son hôtel juste après sa prestation pour la cérémonie d’ouverture ! #JOParis2024 💙🤍❤️

♬ son original - info.actu.france
Κλείσιμο


Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν


Η ανάρτησή της μετά την τελετή έναρξης
Στην ανάρτηση που έκανε μετά την εμφάνισή της, έστειλε ένα μήνυμα στους αθλητές: «Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε για την Τελετή Έναρξης του Παρισιού 2024 και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω απ' όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τους τις ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι σας έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο όνειρό σας, και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι η παρουσία σας εδώ σημαίνει ότι το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα! Θα πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά δουλέψατε για να γίνετε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!».

Μία μέρα πριν, κι ενώ η Ντιόν απέφευγε να απαντήσει στο αν θα εμφανιστεί τελικά στην τελετή, πολλοί είχαν μάθει, πού θα έμενε και συγκεντρώθηκαν ξανά για να δουν τη σταρ από κοντά. Το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου, έκανε μια έξοδο με το πλήθος που βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο της, να την αποθεώνει.

Η Ντιόν αρχικά πλησίασε μερικούς από τους θαυμαστές της, πήρε τα λουλούδια που της πρόσφεραν και χόρεψε με κέφι. Αργότερα, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε προς την έξοδό της και σηκώθηκε όρθια από την ανοιχτή οροφή, για να χαιρετήσει τον κόσμο που ακόμη ζητωκραύγαζε.

Βίντεο από τη στιγμή, ανέβηκαν στα social media.

Δείτε μερικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης