Lady Gaga: Επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Μάικλ Πολάνσκι

Lady Gaga: Επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Μάικλ Πολάνσκι

Λίγες ημέρες αφότου η τραγουδίστρια εντυπωσίασε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

gaga
Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της, μερικούς μήνες αφού είχε φωτογραφηθεί με δαχτυλίδι αρραβώνα και είχε προκαλέσει τις σχετικές φήμες

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια σύστησε τον Μάικλ Πολάνσκι, τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, ως «αρραβωνιαστικό μου» στον Γάλλο πρωθυπουργό Γκαμπριέλ Ατάλ, τον οποίο η Lady Gaga γνώρισε την Κυριακή 28 Ιουλίου, ενώ παρακολουθούσε έναν ολυμπιακό αγώνα κολύμβησης, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του πρωθυπουργού στο TikTok.

Δείτε το βίντεο
@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Κλείσιμο
Η βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεύτρια βρέθηκε στο Παρίσι το Σαββατοκύριακο, καθώς τραγούδησε κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Η Lady Gaga και ο Πολάνσκι, ένας επιχειρηματίας που ασχολείται με την τεχνολογία, δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά το ειδύλλιό τους στο Instagram κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Super Bowl το 2020.

Ενώ το ζευγάρι είναι αρκετά χαμηλού προφίλ, η Lady Gaga έχει μοιραστεί κάποιες πληροφορίες για τη σχέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Όταν το αγόρι σου στέλνει όλα τα λουλούδια της Ρώμης για τα γενέθλιά σου», έγραψε στο Instagram το 2021, παρουσιάζοντας μια περίτεχνη ανθοσύνθεση που της χάρισε ο Πολάνσκι για τα γενέθλιά της. «Σ' αγαπώ γλυκέ μου. Ανυπομονώ να είμαι στο σπίτι μαζί σου και με τα σκυλιά μας, αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι».

Έκανε επίσης ένα σπάνιο σχόλιο που παρέπεμπε στον Πολάνσκι κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Hollywood Reporter την ίδια χρονιά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης