Νικ Μέισον: Θέλει να χρησιμοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργήσει νέα τραγούδια των Pink Floyd

Ο ντράμερ μίλησε για μια πιθανή επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος μέσω ΑΙ

Ο Νικ Μέισον έχει εκφράσει την επιθυμία του να χρησιμοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργήσει νέα τραγούδια των Pink Floyd.

Ο ντράμερ έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στη The Sunday Mirror και συζήτησε τη δυνατότητα να επανενώσει τους Pink Floyd μέσω AI.

Ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ δήλωσε ότι τα μέλη των Pink Floyd ολοκλήρωσαν την κοινή τους διαδρομή το 2015.

«Θα ήταν συναρπαστικό να δούμε τι θα μπορούσε να κάνει η Τεχνητή Νοημοσύνη με τη νέα μουσική» είπε ο Νικ Μέισον στην «The Sunday Mirror».
Όπως διευκρίνισε θα μπορούσε να υλοποιηθεί με έναν τρόπο αναζήτησης «πού πήγαν οι Pink Floyd μετά;». «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε μια κατάσταση Τεχνητής Νοημοσύνης στην οποία ο Ντέιβιντ και ο Ρότζερ γίνονται ξανά φίλοι», συνέχισε, προσθέτοντας: «Θα μπορούσαμε να είμαστε σαν τους ABBA μέχρι να τελειώσουμε με αυτό».

Μίλησε επίσης για τη διαμάχη μεταξύ του Ντέιβιντ Γκίλμουρ και του Ρότζερ Γουότερς, εκφράζοντας απογοήτευση που είχε επισκιάσει το συγκρότημα: «Σε μια καριέρα 55 ετών, το μεγαλύτερο μέρος από αυτή ήταν πολύ διασκεδαστικό. Είχαμε το τεράστιο προνόμιο να είμαστε σε ένα επιτυχημένο συγκρότημα και να περιοδεύουμε στον κόσμο και να κάνουμε παρέα με πραγματικά ενδιαφέροντες ανθρώπους. Είναι μια χρυσή κάρτα για να γνωρίσεις κάθε είδους αγαπημένους αθλητές και ηθοποιούς».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στους Νέους Πόρους - Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από τις γραμμές του ΟΣΕ

Εννιάχρονα κορίτσια πέφτουν θύματα ομαδικών βιασμών εν μέσω του πολέμου στο Σουδάν

Απομάκρυναν σχολιαστή από το Eurosport για σεξιστικό σχόλιο στις κολυμβήτριες της Αυστραλίας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr