Ροντ Στιούαρτ: Οι μέρες μου είναι μετρημένες, δήλωσε σε συνέντευξή του

Το σχόλιο του θρυλικού τραγουδιστή που συζητήθηκε έντονα

Τον Ιανουάριο ο Ροντ Στιούαρτ θα κλείσει το 80ό έτος της ζωής του και σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, έκανε ένα σχόλιο, το οποίο συζητήθηκε έντονα στα διεθνή media.

Αν και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, ο σταρ της ποπ και της ροκ μουσικής είπε: «Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες, αλλά δεν φοβάμαι. Όλοι πρέπει να φύγουμε από τη ζωή κάποια στιγμή, οπότε είμαστε όλοι στο ίδιο σακί».

Για το πώς τον έχει επηρεάσει το πέρασμα του χρόνου, ο Στιούαρτ ανέφερε: «Δεν είμαι όπως ήμουν στις δεκαετίες του '70 και του '80 και δεν μπορώ να μείνω ξύπνιος όλη νύχτα, να μεθύσω και να τρελαθώ και να εξακολουθώ να έχω φωνή όπως τότε. Σήμερα, πρέπει να προστατεύω τη φωνή μου πριν και μετά από κάθε συναυλία».

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι παραμένει επικεντρωμένος στην υγεία του, ειδικά από τη στιγμή που αντιμετώπισε τον καρκίνο προστάτη και θυρεοειδούς. Σχετικά με αυτό, σχολίασε: «Είμαι λίγο υποχόνδριος. Νομίζω ότι οι άνδρες, ιδίως οι άνδρες, πρέπει να επωφεληθούν από όλη τη θαυμάσια ιατρική επιστήμη που υπάρχει».

Το People σχολίασε την παραπάνω είδηση, με έμφαση στο σημείο που ο Στιούαρτ παραδέχεται ότι πίνει αλκοόλ μετά τα live του. «Ξέρει ότι οι μέρες του είναι μετρημένες αλλά πίνει μετά από κάθε live του» αναφέρει  η συντακτική ομάδα του People, στον τίτλο του σχετικού δημοσιεύματος.

«Μιλάς με τον Ροντ Στιούαρτ εδώ, φίλε» φέρεται να είπε ο ροκ σταρ στη Sun US, όπου και παραχώρησε τη συνέντευξη. «Τρελαινόμαστε μετά από κάθε συναυλία. Είμαστε 13 άτομα, 6 γυναίκες, πραγματικά σπουδαίοι μουσικοί, και τους βάζω να πίνουν» ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr