Τσάνινγκ Τέιτουμ για Ράιαν Ρέινολντς: Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να με έχει στηρίξει περισσότερο σε αυτή τη βιομηχανία

Τσάνινγκ Τέιτουμ για Ράιαν Ρέινολντς: Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να με έχει στηρίξει περισσότερο σε αυτή τη βιομηχανία

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον Ρέινολντς που τραβήχτηκε 10 χρόνια πριν

tatum-reynolds
Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη νέα ταινία του Ράιαν Ρέινολντς, «Deadpool & Wolverine», με τον ρόλο του Gambit.

Ο ηθοποιός θέλησε με ανάρτησή του στο Instagram να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον άνθρωπο πίσω από το φιλμ και να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Επίσης, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες τους από το Comic-Con, μία που τραβήχτηκε 10 χρόνια πριν και μια τωρινή, και περιέγραψε την πολυετή διαδρομή από τη στιγμή που είδε μια πρώτη σκηνή από το πρώτο «Deadpool», στο σήμερα που κατάφερε να παίξει έναν μικρό ρόλο στο νέο σίκουελ. 

Αναλυτικά, έγραψε:

«Αυτές οι φωτογραφίες απέχουν σχεδόν 10 χρόνια μεταξύ τους. Καθόμουν στο κοινό όταν ο Ράιαν έδειξε μια πρώτη ματιά του πρώτου "Deadpool" στον κόσμο και νομίζω ότι έτρεξα στο back-stage αμέσως μετά και τον βρήκα και νομίζω ότι τον αγκάλιασα και του είπα "Γαμώτο, τα κατάφερες φίλε". Είναι τέλειο. Δεν τον ήξερα καθόλου τότε. Αλλά από τότε μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να με έχει στηρίξει περισσότερο από τον Ράιαν σε αυτή τη βιομηχανία. Νόμιζα ότι είχα χάσει τον Gambit για πάντα. Αλλά εκείνος πάλεψε για μένα και τον Gambit. Θα του το χρωστάω μάλλον για πάντα. Γιατί δεν ξέρω πώς θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι που θα ήταν ισάξιο με αυτό που σήμαινε αυτό για μένα. Σ' αγαπώ φίλε. Και [σ.σ. ευχαριστώ] τον Σον Λέβι επίσης. Πραγματικά ένας τόσο λαμπρός δημιουργός σε κάθε επίπεδο. Όλα τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαι τόσο ευγνώμων που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Είναι ένα αριστούργημα κατά τη γνώμη μου. Και απλά καθαρή χαρά. Ούρλιαζα κυριολεκτικά μέσα στην αίθουσα!».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

453402840_18454458259027008_7425104218105754016_n


Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια - Νέο 112 για εκκένωση σε Πετριές και Κριεζά

Πρώην στρατιωτικός κατηγορείται ότι κυνήγησε την αδερφή του με μαχαίρι και το πέταξε στην πλάτη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης