Τέιλορ Σουίφτ: Σοκαρισμένη μετά την επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο παιδιών σε εκδήλωση χορού με θέμα την ίδια

Τέιλορ Σουίφτ: Σοκαρισμένη μετά την επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο παιδιών σε εκδήλωση χορού με θέμα την ίδια

Δεν ξέρω πώς να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου σε αυτές τις οικογένειες, δήλωσε η τραγουδίστρια

swift_arthrou
Η Τέιλορ Σουίφτ δηλώνει σοκαρισμένη μετά την φονική επίθεση που συνέβη στο Σάουθπορτ τη Δευτέρα, όπου διεξαγόταν εκδήλωση χορού και γιόγκα με θέμα την ίδια.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, τρία είναι πλέον τα παιδιά που σκοτώθηκαν σε μια «άγρια επίθεση με μαχαίρι» σε μάθημα χορού στο Hart Space. 8 παιδιά παραμένουν τραυματισμένα και κρίσιμη θεωρείται επίσης η κατάσταση δύο ενήλικων τραυματιών.


Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια την 30η Ιουλίου, ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία ανακοίνωση στην οποία δήλωσε:

«Είμαι εντελώς σοκαρισμένη. Η απώλεια της ζωής και της αθωότητας και το φρικτό τραύμα που προκλήθηκε σε όλους όσοι ήταν εκεί, στις οικογένειες και στους πρώτους που ανταποκρίθηκαν. Αυτά ήταν απλά μικρά παιδιά σε ένα μάθημα χορού. Δεν ξέρω πώς να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου σε αυτές τις οικογένειες».

Δείτε την ανακοίνωση
SWIFT
Σύμφωνα με την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα 17χρονο ύποπτο και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι στα βόρεια του Λίβερπουλ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έφηβος κατάγεται από το Μπανκς, ένα χωριό κοντά στο Σάουθπορτ.

Ο δράστης όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, μπήκε στο κτίριο και άρχισε να χτυπά με μαχαίρι τα παιδιά που συμμετείχαν στο χορευτικό δρώμενο. Το δρώμενο είχε παρουσιαστεί από τους διοργανωτές στα κοινωνικά μέσα ως μάθημα χορού και γιόγκα με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ, που έδωσε σειρά συναυλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο και θα κλείσει με συναυλία στο Λονδίνο τον Αύγουστο την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

«Μητέρες ούρλιαζαν καθώς το περιστατικό έμοιαζε με σκηνή από ταινία τρόμου»

Ένας ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης, ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που κάλεσαν την αστυνομία, δήλωσε ότι το περιστατικό στο Σάουθπορτ ήταν σαν «σκηνή από ταινία τρόμου». Σύμφωνα με το Sky News, ο Colin Parry, δήλωσε ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση με μαχαίρι. «Οι μητέρες ήρθαν εδώ και ούρλιαζαν. Ήταν σαν σκηνή από ταινία τρόμου» πρόσθεσε. Η υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Ιβέτ Κούπερ, δήλωσε ότι είναι «βαθιά ανήσυχη» για το περιστατικό και πρόσθεσε: «Όλες μου οι σκέψεις είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόρισμα Αρείου Πάγου για υποκλοπές: Καμία σχέση του Predator με κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ - Σε δίκη 4 υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών

Αμετανόητος ο Πολάκης: Είμαι εδώ, θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ- Γεωργιάδης: - «Δειλός ήσασταν πάντα»


Ρωσία, Ιράν και Κίνα επιδιώκουν να επηρεάσουν τις αμερικανικές εκλογές - Ποιον στηρίζουν ανάμεσα σε Τραμπ και Χάρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης