Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Πρόκειται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός όλων των εποχών με τον ρόλο του Doctor Doom

Ο 59χρονος σταρ θα ξεπεράσει ηθοποιούς όπως τον Μπρους Γουίλις, τον Τομ Κρουζ και τον Γουίλ Σμιθ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πρόκειται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός όλων των εποχών, καθώς ο τελευταίος του ρόλος θα του αποφέρει περισσότερα από 79 εκατομμύρια δολάρια.

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι ο 59χρονος σταρ επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel, αλλά όχι ως ο πολυαγαπημένος του χαρακτήρας Iron Man, αλλά ως ο κακός των Fantastic Four, ο Doctor Doom, σε δύο νέες ταινίες «Avengers».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα λάβει μισθό άνω των 79 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ θα έχει, επίσης, μερίδιο από τα έσοδα του box office. Άλλα προνόμια στο συμβόλαιο του Ντάουνι περιλαμβάνουν ταξίδια με ιδιωτικό τζετ, ειδική ασφάλεια και έναν ολόκληρο «καταυλισμό με τροχόσπιτα».

Αυτό θα δει τον ηθοποιό να ξεπερνά τους μισθούς του Μπρους Γουίλις στο «Sixth Sense», του Τομ Κρουζ στο «Top Gun: Maverick» και του Γουίλ Σμιθ στο «Men in Black 3», και θα τον αναδείξει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο κινηματογραφικό σταρ όλων των εποχών.

Ο Ντάουνι είναι ήδη το πιο ακριβοπληρωμένο μέλος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, καθώς έχει κερδίσει 513 εκατομμύρια δολάρια ως Iron Man/Τόνι Σταρκ, πρωταγωνιστώντας σε τέσσερις ταινίες «Avengers», τρεις ταινίες «Iron Man» και κάνοντας μικρές εμφανίσεις στα «The Incredible Hulk», «Captain America: Civil War» και «Spider-Man: Homecoming».

Ο ρόλος του Ντάουνι ως Doctor Doom ανακοινώθηκε στο Comic Con στο Σαν Ντιέγκο το Σαββατοκύριακο.
Παρόλο που η Marvel είναι εδώ και καιρό το πιο κυρίαρχο εμπορικό σήμα στον παγκόσμιο κινηματογράφο, πρόσφατες ταινίες όπως το νέο σίκουελ του «Ant-Man» και το «Marvels» απέτυχαν παταγωδώς. Τα στελέχη της Marvel ελπίζουν ότι η επιστροφή του Ντάουνι θα σημάνει και πάλι εισπράξεις δισεκατομμυρίων δολαρίων για το στούντιο-τιτάνα.

Τα γυρίσματα των νέων ταινιών Avengers θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2025.


Φωτογραφία άρθρου: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια μετά από επίθεση στην Τεχεράνη

Κόντρα κορυφής για τις υποκλοπές μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου

Φωτιά στο Αχλαδοχώρι Σερρών - Εστάλη μήνυμα από το 112, ξεκίνησαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr