Μπραντ Πιτ: Εκτός εαυτού που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον γιο του στο νοσοκομείο

Μπραντ Πιτ: Εκτός εαυτού που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον γιο του στο νοσοκομείο

Το περιβάλλον του ηθοποιού τόνισε ότι κανένα από τα παιδιά του δεν απαντά στις κλήσεις του και «πέταξε» σπόντα για την Τζολί

bradpitt
Ο γιος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί εξακολουθεί να νοσηλεύεται ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο, πριν μερικές μέρες. Σύμφωνα με άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, ο Πιτ «είναι εκτός εαυτού και ιδιαίτερα αναστατωμένος που δεν μπόρεσε να μιλήσει στον Παξ».

Οι κακές σχέσεις του Πιτ του τόσο με τον Παξ όσο και με τα άλλα παιδιά του με την Τζολί, είναι γνωστή.

Παρά την έλλειψη επικοινωνίας, η συγκεκριμένη πηγή δήλωσε στη DailyMail.com: «Ο Μπραντ είναι ταραγμένος και ανησυχεί για το ατύχημα του Παξ, αλλά δεν μπορεί να τον βρει».
Κλείσιμο

Το ίδιο άτομο, συνέχισε επισημαίνοντας ότι ο Πιτ δεν ήταν σύμφωνος να οδηγεί το ηλεκτρικό πατίνι χωρίς κράνος και κατά τη δική του γνώμη, θα έπρεπε να έχει αυτοκίνητο.

«Είναι πολύ ενοχλητικό για τον Μπραντ κάθε φορά που ακούει ότι κάποιο από τα παιδιά τραυματίστηκε και αισθάνεται εντελώς ανίσχυρος επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως. Η αντίδραση ενός πατέρα θα ήταν να πάει στο νοσοκομείο ή να του τηλεφωνήσει. Έχει προσπαθήσει τόσες πολλές φορές, αλλά τα παιδιά δεν δέχονται τις κλήσεις του. Τα χέρια του είναι δεμένα» πρόσθεσε η πηγή που επικαλείται η Daily Mail.

Τέλος, το συγκεκριμένο άτομο «πέταξε» έμμεσα μια σπόντα για την Αντζελίνα Τζολί που συμφώνησε να έχει το παιδί της, ηλεκτρικό ποδήλατο.


«Ο Μπραντ δεν πιστεύει ότι ο Παξ θα έπρεπε να οδηγεί ένα σκούτερ χωρίς κράνος εξ αρχής - θα έπρεπε να είναι σε αυτοκίνητο» είπε.


Το ατύχημα του Παξ Τζολί
Πηγές των αστυνομικών αρχών δήλωσαν στο TMZ ότι ο 20χρονος οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο στο Λος Άντζελες, όταν χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τον Παξ στο νοσοκομείο, αφού παραπονέθηκε για πόνο στο κεφάλι. Δεν φορούσε κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης. Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο Παξ Τζολί-Πιτ πλησίαζε σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz Boulevard, όταν έπεσε στο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έκανε το καθήκον του βγαίνοντας έξω και ελέγχοντας τον τραυματισμένο Παξ, προτού φτάσουν η αστυνομία και οι νοσοκόμοι.

Αν και δεν είναι σαφές πού ακριβώς συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο δήλωσαν ότι παραπονέθηκε για πόνο και στο ισχίο του και είπαν ότι φαίνεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη σύγκρουση.

Όταν ο Παξ αποκάλεσε τον πατέρα του «παγκόσμιας κλάσης κοπ...»
Τον Νοέμβριο του 2023, ήρθε στη δημοσιότητα μια διαγραμμένη ανάρτηση που είχε κάνει ο Παξ τρία χρόνια πριν για τη «Γιορτή του Πατέρα». Ο 20χρονος που υιοθέτησε το ζευγάρι στο παρελθόν, είχε γράψει κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Μπραντ Πιτ, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν είχαν καλές σχέσεις.

Μάλιστα, επιβεβαιώνει ίσως και τα όσα υποστήριξε η Αντζελίνα Τζολί για την επιθετική συμπεριφορά του Χολιγουντιανού σταρ, ως προς την ίδια, αλλά και τα παιδιά τους.
PAXPITT

Σε ένα Instagram story, το οποίο ο Παξ έσβησε αμέσως, όμως η Daily Mail πρόλαβε να αποθηκεύσει, ο γιος του γράφει: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ... Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε...».


Ειδήσεις σήμερα:

Αίας Μανθόπουλος: Ο γιος του υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ - Κάνοντάς τον υπερήφανο, έγραψε ο 18χρονος

Πέθανε ο Νίκος Κυριακίδης, ο Νιόνιος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ιταλός κολυμβητής, Τόμας Τσεκόν, είναι για τα social media «ο πιο όμορφος αθλητής»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης