Σάντρα Μπούλοκ: Είναι ανοιχτή στο να ξαναβγεί ραντεβού έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συντρόφου της

Σάντρα Μπούλοκ: Είναι ανοιχτή στο να ξαναβγεί ραντεβού έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συντρόφου της

Ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε πέρσι σε ηλικία 57 ετών από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση

bullock
Η Σάντρα Μπούλοκ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και πάλι τα ραντεβού.

Μια πηγή αποκάλυψε στο Us Weekly ότι η διάσημη ηθοποιός, της οποίας ο σύντροφος Μπράιαν Ράνταλ πέθανε πέρυσι, είναι «ανοιχτή στο ενδεχόμενο» να προχωρήσει στη ζωή της κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ωστόσο, η πηγή τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η ηθοποιός «θεραπεύεται σιγά-σιγά, διατηρώντας ζωντανή τη μνήμη του Μπράιαν και εστιάζοντας στα παιδιά της».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο επί οκτώ χρόνια σύντροφος της Μπούλοκ, ο φωτογράφος Μπράιαν Ράνταλ, πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από τριετή μάχη (που κρατούσε κρυφή) με την ασθένεια των κινητικών νευρώνων, την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η οποία προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου που ελέγχουν την εκούσια μυϊκή κίνηση.
Κλείσιμο
Μετά τον θάνατό του, η οικογένεια του Ράνταλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο Μπράιαν επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του».

«Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που περιηγήθηκαν μαζί μας στο τοπίο αυτής της ασθένειας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις δικές τους οικογένειες για να είναι μαζί μας», έγραφε η ανακοίνωση.

Ο Ράνταλ γνώρισε την ηθοποιό στο πάρτι γενεθλίων του γιου της Λούις τον Ιανουάριο του 2015 και έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας της Μπούλοκ, «Our Brand Is Crisis».

Το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η Μπούλοκ μοιράστηκε ότι είχε «βρει τον έρωτα της ζωής της» στο πρόσωπο του Ράνταλ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Red Table Talk» τον Δεκέμβριο του 2021.

Τώρα, η Μπούλοκ έχει εστιάζει στη ζωή των παιδιών της. Υιοθέτησε δύο παιδιά ως ανύπαντρη μητέρα, τον Λούις, που είναι 14 ετών, και την Λάιλα, 11 ετών. Ο Ράνταλ, όμως, βοήθησε στην ανατροφή τους.

«Η Σάντρα είναι μια αφοσιωμένη μαμά», ανέφερε μια πηγή. «Τα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό και η Σάντρα παρακολουθεί όλους τους αγώνες τους. Όλα αγαπούν την ύπαιθρο και κάνουν βόλτες με τα ποδήλατα και κάνουν πεζοπορίες μαζί».

Η ηθοποιός επιχειρεί επίσης να επιστρέψει στην επαγγελματική της ζωή, αφού έκανε ένα διάλειμμα για να φροντίσει τον Ράνταλ.

«Είναι ενθουσιασμένη για το τι επιφυλάσσει το μέλλον», εξήγησε μια πηγή. «Είναι έτοιμη να επιστρέψει».


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία της 12χρονης και του 44χρονου πατέρα της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Μεσσηνίας

Ο 51χρονος Τούρκος με το χέρι στην τσέπη και χωρίς εξοπλισμό που πήρε ασημένιο στη σκοποβολή - Bίντεο και φωτογραφίες


Ασκήθηκε δίωξη σε 17χρονο για τη σφαγή με τα 3 νεκρά παιδιά στο Σάουθπορτ της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης