Τζόναθαν Μέιτζορς: Συντετριμμένος που αντικαταστάθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως ο νέος κακός της Marvel

Τζόναθαν Μέιτζορς: Συντετριμμένος που αντικαταστάθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως ο νέος κακός της Marvel

Θα πρωταγωνιστούσε ως Kang the Conqueror στα δύο επόμενα Avengers, όμως ο 59χρονος πήρε τη θέση του ως Doctor Doom

majors
Ο Τζόναθαν Μέιτζορς αντέδρασε στο casting του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Doctor Doom, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο ίδιος να υποδυθεί τον Kang the Conqueror, τον μεγάλο κακό των επόμενων δύο «Avengers».

Στο Comic-Con που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 59χρονος Ντάουνι ανακοινώθηκε ότι θα ενσαρκώσει τον Doctor Doom, που θα είναι πια ο νέος κακός στις επόμενες ταινίες, «Avengers: Doomsday» (2026 ) και «Avengers: Secret Wars» (2027). Ο ηθοποιός υποδυόταν προηγουμένως τον Τόνι Σταρκ/Iron Man, μέχρι που ο αγαπημένος ήρωας σκοτώθηκε στο «Avengers: Endgame».

Δείτε το βίντεο
Jonathan Majors Bummed Over Robert Downey Jr's Marvel Villain Casting | TMZ

Κλείσιμο
Ο Doctor Doom αντικαθιστά τον Kang the Conqueror ως ο εχθρός στο franchise ταινιών. Τον Kang υποδυόταν ο Μέιτζορς, ο οποίος απολύθηκε από τη Marvel στο τέλος του περασμένου έτους, αφότου κρίθηκε ένοχος για επίθεση και παρενόχληση της πρώην συντρόφου του, αλλά δεν του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης.

Ο 34χρονος ηθοποιός έλυσε τη σιωπή του σχετικά με την είδηση για τον καινούργιο ρόλο του Ντάουνι, ενώ συνομίλησε με το TMZ την Τρίτη (30/07). Ειδικότερα, είπε στον δημοσιογράφο ότι είναι «συντετριμμένος» για το γεγονός ότι ο Ντάουνι τον αντικαθιστά.

«Είμαι συντετριμμένος. Γίνεται να μην είμαι; Αγαπώ τον Kang. Αλλά ο Doctor Doom είναι τρομερός», πρόσθεσε ο Μέιτζορς, που έπαιξε τον διάσημο χαρακτήρα στο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» και στις δύο σεζόν της σειράς «Loki».

Η δημοσιογράφος ανέφερε στον Μέιτζορς ότι τόσο ο Ντάουνι όσο και ο πρωταγωνιστής του «Flash», Έζρα Μίλερ, αντιμετώπισαν στο παρελθόν προβλήματα με τον νόμο, αλλά τους δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε blockbuster έργα.
Ο Ντάουνι πέρασε έναν χρόνο στη φυλακή το 1999, αφού δεν υποβλήθηκε σε εξετάσεις ναρκωτικών που του είχε επιβάλει το δικαστήριο, οι οποίες προέρχονταν από μια κατηγορία για κατοχή κοκαΐνης το 1996. Ο Μίλερ έχει κατηγορηθεί για καθοδήγηση ανηλίκων σε μια φερόμενη αίρεση και ζήτησε θεραπεία για θέματα ψυχικής υγείας.

Πάνω σε αυτά, ο Μέιτζορς σχολίασε: «Τον Ντάουνι τον υποδέχτηκαν με υπομονή, περιέργεια και αγάπη και ο κ. Μίλερ έτυχε της ίδιας μεταχείρισης... και τους επιτρέπεται να δουλέψουν την τέχνη τους και να είναι δημιουργικοί σε αυτό το επίπεδο. Εγώ δεν το έλαβα αυτό».

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να έχει την ίδια ευκαιρία με τους άλλους ηθοποιούς, ο Μέιτζορς απάντησε: «Αυτό είναι δύσκολο. Εννοώ, έλα τώρα. Ναι».

Ο 34χρονος επιβεβαίωσε επίσης ότι θέλει να ξαναπαίξει τον Kang παρά τα νομικά ζητήματα που οδήγησαν στην απόλυσή του. «Και βέβαια. Τον αγαπώ. Γι' αυτό είπα ότι τον αγαπώ. Τον αγαπώ. Αν αυτό θέλουν οι θαυμαστές, αν αυτό θέλει η Marvel, ας το κάνουμε», είπε.

Η καριέρα του Μέιτζορς κατέρρευσε όταν κρίθηκε ένοχος για επίθεση και παρενόχληση της πρώην συντρόφου του, Γκρέις Τζαμπάρι. Συνελήφθη για τις κατηγορίες αυτές τον Μάρτιο του 2023. Μετά από δίκη δύο εβδομάδων, ο Μέιτζορς καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Τον Απρίλιο, το δικαστήριο του επέβαλε την παρακολούθησε ενός ειδικού προγράμματος για ενδοοικογενειακή βία διάρκειας 52 εβδομάδων. Θα πάει στη φυλακή για έξι μήνες αν δεν ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Ο Μέιτζορς απολύθηκε από τη Marvel, καθώς και από τις εταιρείες που τον εκπροσωπούσαν, την «Entertainment 360» και τη «Lede Company».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία της 12χρονης και του 44χρονου πατέρα της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Μεσσηνίας

Ο 51χρονος Τούρκος με το χέρι στην τσέπη και χωρίς εξοπλισμό που πήρε ασημένιο στη σκοποβολή - Bίντεο και φωτογραφίες


Ασκήθηκε δίωξη σε 17χρονο για τη σφαγή με τα 3 νεκρά παιδιά στο Σάουθπορτ της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης