Cardi B: Έκανε αίτηση διαζυγίου και αμέσως μετά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Κάθε τέλος και μια νέα αρχή, έγραψε στην ανακοίνωσή της

Η Cardi B απασχολεί το τελευταίο 24ωρο τα media με την αίτηση διαζυγίου για να χωρίσει τον ράπερ, Offset.

Κι ενώ ο χωρισμός τους έγινε το πιο πολυσυζητημένο θέμα, η τραγουδίστρια ήρθε το απόγευμα 1η Αυγούστου μέσω Instagram, να ανακοινώσει ότι είναι έγκυος, με φωτογραφίες της και ένα μακροσκελές μήνυμα.

Το TMZ επικαλείται πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο χωρισμός δεν έχει να κάνει με απιστία, αλλά οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό. «Αν και προσπάθησαν να τα βρουν στην αρχή του έτους, δεν τα κατάφεραν καθώς η απόσταση μεταξύ τους συνέχισε να μεγαλώνει» γράφει το TMZ.

Τον χωρισμό της φέρεται να επιβεβαιώνει και η ίδια με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στην οποία γράφει: «Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή!»

Στην πορεία, η Cardi B έγραψε, απευθυνόμενη στο αγέννητο ακόμη μωρό της: «Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα με ενδυνάμωσες! Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις ανατροπές, τις στροφές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδελφός σου και η αδελφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει τον κόπο να τα καταφέρεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Ο ανιψιός του, Φρεντ, στηρίζει Κάμαλα Χάρις και λέει πως «κάθε οικογένεια έχει έναν τρελό θείο»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιταλίδα πυγμάχος εγκατέλειψε το ρινγκ στα 46'' του αγώνα της με την Αλγερινή intersex αντίπαλο της - Δείτε βίντεο

Κηδεία πρίγκιπα Μιχαήλ: Ποιοι «γαλαζοαίματοι» έδωσαν το παρών στην κηδεία του Michel de Grèce - Στο Τατόι έγινε η ταφή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr