Χιθ Λέτζερ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της 18χρονης κόρης του ηθοποιού με τη μητέρα της, Μισέλ Γουίλιαμς

Μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια βόλτας τους στη Νέα Υόρκη

Η Μισέλ Γουίλιαμς απόλαυσε μια βόλτα με την κόρη της, Ματίλντα, την οποία απέκτησε με τον Χιθ Λέτζερ, στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή τους.

Η 43χρονη υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε να κρατάει το χέρι της 18χρονης, ενώ φορούσε ένα πολύχρωμο φόρεμα και γυαλιά ηλίου. Η Λέτζερ φορούσε μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas, λευκό παντελόνι και μια λευκή μπλούζα.

Αργότερα, μητέρα και κόρη απαθανατίστηκαν σε σαλόνι ομορφιάς να κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ.
Η Ματίλντα ήταν μόλις 2 ετών όταν ο πατέρας της, ο Αυστραλός ηθοποιός Χιθ Λέτζερ, πέθανε το 2008 σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Η νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ηθοποιός γνωστός ως «Τζόκερ» πέθανε κατά λάθος «ως αποτέλεσμα οξείας δηλητηρίασης από τη συνδυασμένη επίδραση οξυκωδόνης, υδροκωδόνης, διαζεπάμης, τεμαζεπάμης, αλπραζολάμης και δοξυλαμίνης».
Χιθ Λέτζερ και Μισέλ Γουίλιαμς το 2006

Με τη Γουίλιαμς γνωρίστηκαν όταν έπαιξαν το ζευγάρι στην ταινία του 2005 «Brokeback Mountain». Όταν η Ματίλντα ήταν 2 ετών, το ζευγάρι χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης και ο Λέτζερ πέθανε λίγους μήνες αργότερα.

Η Γουίλιαμς αποκάλυψε το 2009 ότι η Ματίλντα παραμένει σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια του εκλιπόντος πατέρα της.

«[Η Ματίλντα] μπορεί να γνωρίσει τον πατέρα της με τόσους πολλούς τρόπους και τόσους πολλούς φίλους του που θα μπορούν να της πουν τόσες πολλές ιστορίες», δήλωσε στη Vogue. «Οι φίλοι του, η οικογένειά του - ήταν μεγάλο μέρος της ζωής του και θα είναι μεγάλο μέρος της ζωής της».

Φωτογραφίες: Shutterstock, EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Τρομάζει το ντόμινο των κρουσμάτων της πανώλης των αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα - Δρομολογούνται τα επόμενα βήματα

Σκληρή μάχη στη Βουλή για το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις

Κανονικά συνεχίζονται οι αγώνες στο Παρίσι με intersex πυγμάχους παρά το σάλο με τις δύο αθλήτριες με τα ανδρικά χρωμοσώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr