Τομ Κρουζ: Θα εκτελέσει ακροβατικό στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Χολιγουντιανός σταρ θα βοηθήσει στην παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες

Ο Τομ Κρουζ θα λάβει μέρος με τον δικό του τρόπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Αν και ο 62χρονος σταρ βρέθηκε στο Παρίσι για να υποστηρίξει την ομάδα των ΗΠΑ, πηγές λένε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται εκεί για να δουλέψει πάνω σε ένα άκρως απόρρητο έργο.

Εδώ και μήνες, ο Κρουζ ετοιμάζεται να εκτελέσει ένα ακροβατικό με αλεξίπτωτο κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στις 11 Αυγούστου, ανέφερε το ΤΜΖ την Πέμπτη (01/08). Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μεγάλο φινάλε ο Χολιγουντιανός αστέρας θα πραγματοποιήσει με εντυπωσιακό τρόπο την παράδοση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες.
Το φερόμενο σχέδιο προβλέπει ότι ο τρεις φορές βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός θα αρχίσει να αιωρείται από την κορυφή του State de France πριν φτάσει στον πρώτο του προορισμό, τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου. Καθ' όλη τη διάρκεια θα κουβαλάει πάνω του την επίσημη ολυμπιακή σημαία, όπως δήλωσε το TMZ.

Η μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων θα κοπεί στη συνέχεια σε ένα δίλεπτο, βιντεοσκοπημένο κλιπ που θα δείχνει τον Κρουζ να ταξιδεύει στον επόμενο σταθμό του με αεροπλάνο, καθώς θα μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, θα πηδήξει από το αεροπλάνο και θα προσγειωθεί στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Το ΤΜΖ μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εν λόγω σκηνής που πραγματοποίησε ο Κρουζ στο Χόλιγουντ. Οι λήψεις φέρουν ημερομηνία 16 Μαρτίου του 2024.

Το «Hollywood Reporter» ανέφερε επίσης ότι ένα άλλο προγραμματισμένο κόλπο στο Λος Άντζελες που θα εμφανιζόταν στο βιντεοσκοπημένο κλιπ αφαιρέθηκε, καθώς η αστυνομία του Λος Άντζελες δίστασε να κλείσει τον αυτοκινητόδρομο «Pacific Coast Highway». Η απόκτηση άδειας από την παράκτια επιτροπή της Καλιφόρνια στάθηκε ένα ακόμη εμπόδιο.
Επιπλέον, σύμφωνα με το TMZ, θα υπάρξουν πολλές, ακόμη εντυπωσιακές στιγμές - όπως ο Κρουζ να παραδίδει τη σημαία σε άλλους Ολυμπιακούς αθλητές κατά τη διάρκεια της διαδρομής του. Η σειρά των πρωταθλητών φέρεται να περιλαμβάνει έναν ποδηλάτη, έναν αθλητή του σκέιτμπορντ και έναν παίκτη του βόλεϊ.

Το TMZ ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ο ηθοποιός είχε αυτή την ιδέα και τη μοιράστηκε με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς είναι εδώ και καιρό ένθερμος υποστηρικτής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το 2004, βοήθησε να μεταφερθεί η Ολυμπιακή Φλόγα στο Λος Άντζελες, η οποία μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης και της φιλίας μεταξύ των λαών, στην Αθήνα.  Ο Κρουζ βρισκόταν στο Παρίσι τις πρώτες ημέρες των θερινών αγώνων και εθεάθη για πρώτη φορά στην τελετή έναρξης κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα στις 26 Ιουλίου.


Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Τρομάζει το ντόμινο των κρουσμάτων της πανώλης των αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα - Δρομολογούνται τα επόμενα βήματα

Σκληρή μάχη στη Βουλή για το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις

Κανονικά συνεχίζονται οι αγώνες στο Παρίσι με intersex πυγμάχους παρά το σάλο με τις δύο αθλήτριες με τα ανδρικά χρωμοσώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr