Τζέιμς Γκαν: Ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Superman: Legacy

Στην πολυαναμενόμενη ταινία της DC πρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν

Ο Αμερικανός παραγωγός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας υπερπαραγωγής με πρωταγωνιστή τον Superman.

Ο συνδιευθύνων σύμβουλος των DC Studios με μήνυμά του στο Χ και με φωτογραφία από την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων στη Νορβηγία, ανακοίνωσε τη λήξη των γυρισμάτων της ταινίας «Superman: Legacy», την πρώτη ταινία στο καινούργιο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με τίτλο «Gods & Monsters».

Δείτε την ανάρτηση
«Ο Θεός να ευλογεί το καστ και το συνεργείο μας, των οποίων η δέσμευση, η δημιουργικότητα και η σκληρή δουλειά υλοποίησαν αυτό το έργο. Ξεκίνησα να κάνω μια ταινία για έναν καλό άνθρωπο σε έναν κόσμο που δεν είναι πάντα τόσο πολύ καλός. Και η καλοσύνη και η αγάπη που συναντώ σε καθημερινή βάση στο σετ με ενέπνευσαν και με ώθησαν προς τα εμπρός όταν ένιωθα υπερβολικά κουρασμένος για να προχωρήσω μόνος μου» έγραψε ο Γκαν.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Ήταν τιμή. Ο προορισμός ήταν ο Σούπερμαν, αλλά το ταξίδι ήταν ο κόπος και το γέλιο και τα συναισθήματα και οι ιδέες και η μαγεία που μοιραστήκαμε μαζί στα γυρίσματα – και γι’ αυτό είμαι για πάντα ευγνώμων» έγραψε ο σκηνοθέτης.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, οι οποίοι υποδύονται τους Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν και οι Νέιθαν Φίλιον, Ιζαμπέλα Μέρσεντ και Έντι Γκαθέγκι, Λεξ Λούθορ.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβόλησε αγριογούρουνο και το παράτησε σε κάδο σκουπιδιών στα Ιωάννινα... με σημείωμα

Η Τουρκία μπλόκαρε την πρόσβαση στο Instagram - Επικαλείται λογοκρισία σε αναρτήσεις για τον Χανίγια

Τρομάζει το ντόμινο των κρουσμάτων της πανώλης των αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα - Δρομολογούνται τα επόμενα βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr