Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Νέες λεπτομέρειες για το ατύχημα του γιου τους - Το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα, λέει μάρτυρας

Μία γυναίκα που ήταν μπροστά στο συμβάν μιλάει για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του

Νέες λεπτομέρειες για το ατύχημα του γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Παξ αποκάλυψε μία γυναίκα που βρισκόταν μπροστά στο συμβάν.

Η Λόλα Καβάλι μίλησε στο Entertainment Tonight και αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη που είδε το ατύχημα που είχε ο νεαρός με τη μηχανή του και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Παρέμεινε με τον 20χρονο, μέχρι να έρθει βοήθεια. «Δεν είδα σπασμένα κόκκαλα ή μεγάλη αιμορραγία. Όταν μίλησα με το νοσοκομείο στο τηλέφωνο, μου ζήτησαν να ασκήσω να ασκήσω πίεση στα σημεία που αιμορραγεί, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έβλεπα πού θα μπορούσα να του ασκήσω πίεση, γιατί το χτύπημα ήταν στο κεφάλι. Χτυπήθηκε άσχημα».

Όπως αναφέρει στη συνέχεια, μόλις ο Παξ άνοιξε το στόμα του, διαπίστωσε ότι έτρεχε αίμα μέσα από αυτό. «Το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα. Προσπάθησε να μιλήσει και τότε, ξεκίνησε να τρέχει», περιγράφει.

Αμέσως μετά, ο Παξ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Πλέον, έχει βγει από τη ΜΕΘ και αναρρώνει.

Ένας στενός οικογενειακός φίλος είπε στο Us Weekly ότι ο Παξ θα χρειαστεί καιρό για να επανέλθει πλήρως, ενώ θα κάνει εντατικές φυσικοθεραπείες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr