Τομ Κρουζ: Η 25χρονη τραγουδίστρια Βικτόρια Κανάλ διαψεύδει ότι είναι σε σχέση - Είναι αποτρόπαιο, γράφει

Με μία ανάρτηση, ξεκαθάρισε ότι εκείνη και ο ηθοποιός είναι μόνο φίλοι

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τομ Κρουζ να βγαίνει με την 25χρονη τραγουδίστρια, Βικτόρια Κανάλ.

Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο Φεστιβάλ Glastonbury στην Αγγλία και στη συνέχεια, στο ελικοδρόμιο του Battersea Power Station. Επίσης, παρακολούθησαν μαζί το σόου του Μπρους Σπρίνγκστιν στο στάδιο Wembley και τέλος, φωτογραφήθηκαν με τον καλλιτέχνη.
Ωστόσο, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως ο Τομ Κρουζ δεν είναι για εκείνη τίποτα παραπάνω από ένας καλός φίλος και μέντορας.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βικτόρια Κανάλ διέψευσε τις φήμες, λέγοντας πως «δεν περίμενε ποτέ στη ζωή της να χρειαστεί να κάνει κάτι τέτοιο».

Κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία κρύβει με το χέρι της το γέλιο της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Παιδιά, αυτό είναι κυριολεκτικά αποτρόπαιο, αλλά προφανώς τα ταμπλόιντ πιστεύουν ότι βγαίνω με τον Τομ Κρουζ. Έχω πεθάνει».

Συνεχίζει την ανάρτησή της γράφοντας: «Ας το σταματήσουμε αυτό στην πορεία. Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, αλλά δεν βγαίνω με τον άντρα αυτό, αν και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να το ξεκαθαρίσω αυτό δυνατά στη ζωή μου».

Τέλος, τόνισε για τον ηθοποιό: «Με όλη τη σοβαρότητα παιδιά, ο Τομ δεν ήταν παρά ένας σεβαστός και ενθαρρυντικός άνθρωπος και μέντορας, όπως ο Κρις Μάρτιν, ο πατέρας μου, οι δάσκαλοι μουσικής μου και άλλοι σοφοί άνθρωποι που μου έμαθαν πολλά για τη ζωή. Και πάλι, είμαι φίλη με όλων των ειδών τους ανθρώπους που είναι πολύ διαφορετικοί από μένα. Μαθαίνεις πολλά αν είσαι ανοιχτός στη ζωή, που σου φέρνει αυτούς τους δασκάλους».

Δείτε την ανάρτησή της:


Φωτογραφία άρθρου:
Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr