Μπεν Άφλεκ: Λέγεται ότι θα υποδυθεί τον Χαλκ Χόγκαν σε ταινία και το Twitter αντιδρά - «Είναι εντελώς παράλογο»

Μπεν Άφλεκ: Λέγεται ότι θα υποδυθεί τον Χαλκ Χόγκαν σε ταινία και το Twitter αντιδρά - «Είναι εντελώς παράλογο»

Καταστροφική κίνηση για την καριέρα του, γράφουν - Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα πρωταγωνιστήσει στη βιογραφική ταινία για τον παλαιστή

aflekhogan65
Μπορεί το διαζύγιο που λέγεται ότι θα πάρει με την Τζένιφερ Λόπεζ να απασχολεί όσο τίποτα τα διεθνή μέσα, αλλά ο Μπεν Άφλεκ δεν αφήνει πίσω την καριέρα του.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός θα συμμετέχει σε ταινία για τον Χαλκ Χόγκαν με τα περισσότερα διεθνή μέσα να αναφέρουν ότι μάλλον θα τον υποδυθεί.

Το Netflix ετοίμαζε το βιογραφικό φιλμ για τον δημοφιλή παλαιστή, με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ, αλλά το πρότζεκτ δεν ευδοκήμισε και όλα φαίνεται ότι οδήγησαν στον Άφλεκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Κλείσιμο

Τη σκηνοθεσία, λέγεται ότι θα αναλάβει ο Γκας Βαν Σαντ του «Good Will Hunting» των Άφλεκ και Ντέιμον ή ο Τοντ Φίλιπς του Joker. Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή,  γράφεται ότι αυτό θα γίνει τον Ιανουάριο του 2025. Αν και η είδηση για τον Άφλεκ στον ρόλο του Χόγκαν κυκλοφορεί στα media, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. 
Από όσα έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, η ταινία μπορεί να είναι επικεντρωμένη στη μήνυση που κατέθεσε ο Χόγκαν εναντίον του site, Gawker, για τη δημοσίευση ενός sex tape του.

Παρόλα αυτά, οι πρώτες αντιδράσεις για την επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού σε αυτόν τον ρόλο, ήταν μοιρασμένες. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν ταιριάζει στον Μπεν Άφλεκ, ο ρόλος. «Απολύτως παράλογο» έγραψε κάποιος στο Twitter - X. «Σοβαρά τώρα, μιλάμε για μια αμφίβολη κίνηση για την καριέρα του. Αυτό ακούγεται σαν μια καταστροφή που περιμένει να συμβεί. Καλή τύχη με αυτό, Μπεν. Θα το χρειαστείς» σχολιάζουν στο μεταξύ.

hogkan22222
aflek222
aflek33
hogan32
goanaflek
αφλεκ33
αφφλεκ



Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχέση ζωής του Ντουπλάντις με τον Καραλή - Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, είπε ο Σουηδός για τον Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης