Ρίτσαρντ Γκιρ - Μοχάμεντ Αλ Τούρκι: Θα τιμηθούν στο γκαλά amfAR Venezia

Ρίτσαρντ Γκιρ - Μοχάμεντ Αλ Τούρκι: Θα τιμηθούν στο γκαλά amfAR Venezia

Το Ίδρυμα Έρευνας για το AIDS, AmfAR, ανακοίνωσε ότι φέτος θα βραβεύσει τον ηθοποιό και τον κινηματογραφικό παραγωγό

gere22
Τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τον Μοχάμεντ Αλ Τούρκι επέλεξε το Ίδρυμα Έρευνας για το AIDS, AmfAR, ότι θα βραβεύσει στο επερχόμενο γκαλά του, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, amfAR Venezia.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα τιμηθεί με το Βραβείο Έμπνευσης. «Λίγοι στη βιομηχανία του θεάματος έχουν κάνει τόσα πολλά όσο ο Ρίτσαρντ Γκιρ για να προωθήσουν την καταπολέμηση του AIDS» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του amfAR, Κέβιν Ρόμπερτ Φροστ, σε δήλωσή του. «Τα ανθρωπιστικά του ένστικτα και η βαθιά του επιθυμία να βοηθήσει όσους βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας, τον κάνουν έμπνευση για όλους εμάς εδώ στο amfAR» πρόσθεσε.

Ο κινηματογραφικός παραγωγός, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας Μοχάμεντ Αλ Τούρκι θα λάβει το βραβείο Ηγεσίας στη Φιλανθρωπία. «Χάρη εν μέρει στην ηγεσία του Μοχάμεντ Αλ Τούρκι, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας υπήρξε πιστός υποστηρικτής του έργου του amfAR για πολλά χρόνια και μέσω της γενναιοδωρίας και της συνεργασίας τους, συνέβαλαν στην προώθηση της σωτήριας έρευνάς μας» είπε ο Φροστ.
Κλείσιμο

Το AmfAR, διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην υποστήριξη της έρευνας για το AIDS και της πρόληψης του HIV αποκάλυψε ότι η Ράμερ Γουίλις, Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, κόρης των ηθοποιών Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ θα τραγουδήσει στο γκαλά που διοργανώνεται την 1η Σεπτεμβρίου στο Λίντο της Βενετίας. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Κέλι Ρόουλαντ θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει επιτυχίες της.

Από το 1985, το amfAR έχει συγκεντρώσει σχεδόν 900 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη των προγραμμάτων του και έχει διαθέσει περισσότερες από 3.800 επιχορηγήσεις σε ερευνητικές ομάδες παγκοσμίως.


Ειδήσεις σήμερα:

Τιμ Γουόλς: Ποιος είναι ο «εκλεκτός» της Κάμαλα Χάρις - Βετεράνος της Εθνοφρουράς και πρώην εκπαιδευτικός

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Banksy: Μία κατσίκα το νέο του έργο σε κτίριο στο Λονδίνο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης