Ο Ashton στα γόνατα της Demi!

Τα tabloid media αποκάλυπταν ότι ο 33χρονος ηθοποιός έχει πέσει στα πατώματα και εκλιπαρεί την εδώ και 6 χρόνια σύζυγό του Demi Moore να μην τον χωρίσει.

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος του καταρρέει εξαιτίας των εξωσυζυγικών του περιπετειών ο Ashton Kutcher προσπαθεί να το παίξει ψύχραιμος και δεν αποφεύγει να εμφανίζεται σε κοσμικά events. Ετσι το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να μην κλειστεί στο σπίτι, αλλά να παραστεί σε φιλανθρωπική συναυλία του ιδρύματος Clinton. Δε δίστασε μάλιστα να φωτογραφηθεί με τον φίλο του Jason Segal. Την ίδια ώρα τα tabloid media αποκάλυπταν ότι ο 33χρονος ηθοποιός έχει πέσει στα πατώματα και εκλιπαρεί την εδώ και 6 χρόνια σύζυγό του Demi Moore να μην τον χωρίσει.

Η 48χρονη ηθοποιός από την πλευρά της έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο μετά τις αποκαλύψεις για το πάρτι οργίων του συζύγου της και τις σεξουαλικές του περιπέτειες.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες λένε ότι ο Ashton έχει καταφέρει να πείσει την Demi να καθυστερήσει τις διαδικασίες, ωστόσο όλοι της οι φίλοι και η οικογένειά της τη συμβουλεύουν να προχωρήσει με τη ζωή της χωρίς τον άπιστο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr