Τζένιφερ Λόπεζ: Ζευγάρι τη «ξεσκεπάζει» - Την είδαμε να στήνει τις δήθεν τυχαίες παπαρατσικές φωτογραφίες της

Τι είπαν η Γουίτνεϊ Πορτ και ο Τιμ Ρόζενμαν για πρόσφατες φωτογραφίες της στα Χάμπτονς

Πολλοί θα απορούν, πώς η Τζένιφερ Λόπεζ είναι όμορφη και περιποιημένη τουλάχιστον στις περισσότερες από τις τυχαίες φωτογραφίες που τη βγάζουν οι παπαράτσι στον δρόμο.

Η τηλεπερσόνα Γουίτνεϊ Πορτ-Ρόζενμαν και ο σύζυγός της, καταγγέλλουν σε podcast ότι είδαν την τραγουδίστρια «να στήνει φωτογραφίες της από παπαράτσι στα Χάμπτονς». 

Πρώτος ο Τιμ Ρόζενμαν είπε: «Είναι περίεργο που η Τζένιφερ Λόπεζ έστηνε παπαρατσικές φωτογραφίες έξω από το Candy Kitchen. Αναρωτιέμαι γιατί να το κάνει είναι ήδη πολύ διάσημη».

Αναφερόμενοι σε φωτογραφίες της JLo που κυκλοφόρησαν, όταν οι παπαράτσι δήθεν τυχαία την εντόπισαν να κάνει ποδήλατο στην περιοχή, η Πορτ είπε με υπονοούμενα, ότι «το Candy Kitchen στο Brideghampton είναι... τόσο ξεχωριστό που είμαι σίγουρη ότι η JLo τις προάλλες έκανε ποδήλατο για να πάρει μια μπάλα παγωτό για παπαράτσι»

Το ζευγάρι τόνισε ακόμη, ότι η Λόπεζ «δεν μπήκε καν μέσα, ήταν απλώς εκεί για τη λήψη». Η Πορτ Ρόζενμαν κατέληξε στο ότι η τραγουδίστρια είναι «εθισμένη στην προσοχή του κόσμου».
 
Μετά από έναν σύντομο διάλογο μεταξύ τους, κατέληξαν ότι η Λόπεζ είναι συνηθισμένη να δείχνει όμορφη και νέα στους θαυμαστές της, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γιατί με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουν να ασχολούνται μαζί της.



Ειδήσεις σήμερα:

«Τα μισά όπως είχαμε πει»: Το ντοκουμέντο του εκβιασμού από την υπάλληλο του ΕΦΚΑ που ζητούσε «μίζα» από γυναίκα για επίδομα αναπηρίας

Τσιτσιπάς... μαινόμενος: Έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από το γήπεδο στο Μόντρεαλ - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του 32χρονου πυροσβέστη που σκοτώθηκε σε φαράγγι στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr