Χάλι Μπέρι: Η Μπλέικ Λάιβλι μου πρότεινε ρόλο στο Deadpool αλλά δεν με πήρε ποτέ ξανά τηλέφωνο

Η 36χρονη ηθοποιός ρώτησε την Μπέρι αν θα ήθελε να συμμετέχει στο φιλμ του συζύγου της, Ράιαν Ρέινολντς και μετά «εξαφανίστηκε»

Η Χάλι Μπέρι «έδωσε» την Μπλέικ Λάιβλι σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου.

Όπως είπε στο Comicbook.com η Λάιβλι της είχε προτείνει να είναι μέρος του καστ στο τελευταίο μέρος του Deadpool του συζύγου της, Ράιαν Ρέινολντς, ως ο χαρακτήρας των X-Men, Ororo Munroe/Storm.

Εντούτοις, δεν επικοινώνησε ξανά μαζί της γι' αυτό.

«Η Μπλέικ με ρώτησε μια φορά... όταν τη συνάντησα τυχαία σε μια επίδειξη μόδας του Marc Jacobs, μου είπε: "Θα έπαιζες ποτέ στην ταινία του συζύγου μου ως Storm;" Είπα: "Ναι, αν μου το ζητούσε", αλλά δεν μου το ζήτησε ποτέ» είπε η 57χρονη Μπέρι.

Όσον αφορά το «Deadpool & Wolverine» με τον Ρέινολντς και τον Χιου Τζάκμαν, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο box office, όπως εξαρχής προβλεπόταν και είναι μία από τις πιο εισπρακτικές επιτυχίες της τρέχουσας κινηματογραφικής χρονιάς. Μόλις μέσα στο πρώτο σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της, η ταινία έγραψε ιστορία στο αμερικανικό box office, καταφέρνοντας να αγγίξει τα 205 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πενήντα χρόνια από τον Αττίλα ΙΙ - Κίσινγκερ προς Ετσεβίτ: Αποθαρρύνουμε έντονα τους Βρετανούς από το να βοηθήσουν τους Έλληνες

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Αναζητείται και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης που πνίγηκε το οκτάχρονο κοριτσάκι - Ανακλήθηκαν οι άδειες στις πισίνες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr