Ντακότα Τζόνσον: Ανατροπή με την ηθοποιό - Διαψεύδει ότι χώρισε με τον Κρις Μάρτιν

Ντακότα Τζόνσον: Ανατροπή με την ηθοποιό - Διαψεύδει ότι χώρισε με τον Κρις Μάρτιν

Είναι μαζί κι είναι ευτυχισμένοι, δήλωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού

dakota-jonson
Λίγη ώρα μετά την είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» στην διεθνή σόουμπιζ και θέλει την Ντακότα Τζόνσον και τον Κρις Μάρτιν να χωρίζουν, η ηθοποιός διέψευσε τα όσα λέγονται.

Μια πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στη DailyMail υποστήριξε πως το ζευγάρι «έχει αποδεχτεί ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και νιώθει ότι είναι καλύτερο να προχωρήσει χωριστά».


Κλείσιμο
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον μάνατζερ της Ντακότα Τζόνσον να επιβεβαιώνει πως είναι ακόμα μαζί.

Μιλώντας στo People, ο εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε: «Οι αναφορές αυτές δεν είναι αληθινές. Είναι μαζί κι είναι ευτυχισμένοι».

Πιθανότατα, η απουσία της ηθοποιού από το πλευρό του Κρις Μάρτιν, καθ'όλη τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τους Coldplay, να ήταν η αιτία που πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού.

Το love story

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει από το 2017, αλλά χώρισε για λίγο το 2019. Η Ντακότα, κόρη του ηθοποιού Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ, πυροδότησε τις φήμες περί αρραβώνα το 2020 όταν εθεάθη να φορά ένα μεγάλο σμαραγδένιο δαχτυλίδι.

Ενώ προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η 34χρονη Τζόνσον μίλησε με ενθουσιασμό για τα παιδιά του Μάρτιν και της Πάλτροου σε συνέντευξή της στο Bustle.
«Αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά», είπε, αναφερόμενη στην κόρη του πρώην ζευγαριού, Apple, 19 ετών, και τον γιο της, Moses, 17 ετών. Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στη φιλία της με την Πάλτρου και σημείωσε ότι αυτή η νέα οικογένεια που επέλεξε είναι «εξίσου σημαντική, αν όχι περισσότερο» από τη δική της οικογένεια.

Η Τζόνσον αποκάλυψε επίσης ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά. «Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι: “Τι μαγικό πράγμα να κάνω. Τι τρελή, μαγική, άγρια εμπειρία”. Αν αυτό είναι γραφτό να συμβεί σε μένα, είμαι απόλυτα σύμφωνη».

Ο Μάρτιν, 47 ετών, ήταν παντρεμένος με την Πάλτροου για 11 χρόνια προτού ανακοινώσουν τον χωρισμό τους το 2016. Η Τζόνσον δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά στο παρελθόν είχε σχέση με τον σαϊεντολόγο Τζόρνταν Μάστερσον και τον Μάθιου Χιτ.

Φωτογραφία άρθρου:
Shutterstock



Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις εικόνες με το ΙΧ που έμεινε στον αέρα στο λιμάνι της Άνδρου

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν πόλη-κλειδί σε ρωσικό έδαφος - «Βρείτε τα» λέει ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης