Τζόναθαν Μπέιλι: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του «Bridgerton» - Είμαι ενθουσιασμένος, λέει

Τζόναθαν Μπέιλι: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του «Bridgerton» - Είμαι ενθουσιασμένος, λέει

Είμαι ο μεγαλύτερος αδερφός, οπότε θα είμαι εκεί για να υποστηρίξω τους νέους όσο προχωράμε, είπε αφήνοντας έτσι ένα υπονοούμενο και για τις επόμενες σεζόν

tzonathan-mpeili
Αν και η 3η σεζόν του Bridgerton έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν λίγο καιρό, οι τηλεθεατές ήδη ζητούν τον 4ο κύκλο.

Η επόμενη σεζόν θα επικεντρώνεται σύμφωνα με πληροφορίες, στον Μπένεντικτ Μπρίτζερτον, τον οποίο υποδύεται ο Λουκ Τόμπσον.

Ωστόσο, ένας ακόμα αγαπημένος χαρακτήρας των τηλεθεατών θα έχει βασικό ρόλο στον επόμενο κύκλο. Αυτός δεν είναι άλλος από εκείνον του Τζόναθαν Μπέιλι, ο οποίος εμφανιζόμενος στο Good Morning America επιβεβαίωσε την είδηση.
Κλείσιμο
Μιλώντας για την επερχόμενη σεζόν, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί, όμως ανυπομονεί για τις εξελίξεις. «Ανυπομονώ να διαβάσω τα σενάρια και να ανακαλύψω τι θα γίνει με τον Άντονι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω μερικές εβδομάδες ελεύθερες στο πρόγραμμά μου μέχρι την επιστροφή κι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Όπως εξήγησε παρακάτω, αυτό που τον γοητεύει στη συγκεκριμένη σειρά είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό μπορεί να ταυτιστεί σίγουρα με κάποιον χαρακτήρα, αφού περιλαμβάνονται πολλοί διαφορετικοί ρόλοι με διάφορα στοιχεία.

«Το θέμα με το Bridgerton, το οποίο είναι και το υπέροχο σημείο, είναι ότι υπάρχουν τόσο πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες και τόσοι τρόποι να ερωτευτεί κανείς ως άνθρωπος και αυτή η σειρά τους εξερευνά όλους», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε αφήνοντας ένα υπονοούμενο για τη συμμετοχή τους στους επόμενους κύκλους της σειράς: «Προφανώς, επειδή είμαι ο μεγαλύτερος αδερφός, θα είμαι εκεί για να υποστηρίξω τους νέους όσο προχωράμε».



Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις εικόνες με το ΙΧ που έμεινε στον αέρα στο λιμάνι της Άνδρου

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν πόλη-κλειδί σε ρωσικό έδαφος - «Βρείτε τα» λέει ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης