Μητέρα, Σταρ, Επιχειρηματίας: Η ιστορία της πολυάσχολης Μπλέικ Λάιβλι

Από το καλοραμμένο τσεπάκι της δεν σταματά να βγάζει ταχυδακτυλουργικά τη μία ιδιότητα μετά την άλλη: ηθοποιός, επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα, μαγείρισσα επιπέδου Μάρθα Στιούαρτ, έμπιστη φίλη, μα πάνω απ’ όλα ένα αυθεντικά αστείο κορίτσι

Η Μπλέικ Λάιβλι θα μπορούσε να γράψει ολόκληρη διατριβή για τη σύγχρονη πολυάσχολη γυναίκα που με κάποιον μαγικό τρόπο καταφέρνει να χωρέσει σε ένα συνηθισμένο 24ωρο μια πλούσια γκάμα δραστηριοτήτων. Το να είσαι μητέρα τεσσάρων παιδιών είναι από μόνο του δουλειά πλήρους απασχόλησης - αν και δύσκολα θα φανταζόταν κανείς ότι το αρχοντικό των Ρέινολντς δεν διαθέτει τουλάχιστον μία παιδοκόμο να προσφέρει ένα έμπειρο χέρι βοηθείας με το αζημίωτο. Ακόμα κι έτσι, όμως, όσοι γνωρίζουν τη Λάιβλι ορκίζονται ότι είναι υποδειγματική μητέρα, με πρώτιστο μέλημά της τη φροντίδα των τέκνων της, τα οποία παίρνει μαζί της ακόμα και στα γυρίσματα. Κάτι που είναι επίσης ευρέως γνωστό για την 37χρονη σταρ είναι ότι οι μαγειρικές δεξιότητές της κοντράρουν στα ίσια εκείνες της Μάρθα Στιούαρτ, με την οποία συνδέεται με στενή φιλία που μετράει αρκετά χρόνια πριν από τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς το 2012.
Με τον Ράιαν Ρέινολντς και δύο από τα παιδιά τους (2020)

Η Στιούαρτ, μάλιστα, είχε αναλάβει τη σίτιση των λίγων και εκλεκτών καλεσμένων του ζεύγους, που παρά τη φαινομενική εξωστρέφεια και την αναμφισβήτητη φωτογένειά του είχε επιλέξει να κρατήσει ιδιωτική την πρώτη από τις πολλές ωραιότερες ημέρες της κοινής ζωής του. Σε αυτή τη λίστα σίγουρα εντάσσονται και οι γεννήσεις των παιδιών τους και ίσως και οι φαντασμαγορικές εμφανίσεις τους, τουλάχιστον της Μπλέικ, στα Met Gala.
Κοκτέιλ Betty Booze χωρίς αλκοόλ
Τα προϊόντα Betty Brown Beauty υπόσχονται μαλλιά σαν της Μπλέικ Λάιβλι

Η Λαϊβλι έχει δηλώσει ότι δεν έχει καταναλώσει ποτέ αλκοόλ ή άλλες ουσίες

Ομως η Λάιβλι δεν έγινε διάσημη ούτε γιατί είναι στοργική μητέρα, ούτε γιατί ξέρει να φτιάχνει αφράτα κέικ, ούτε καν γιατί είναι η σύζυγος του Ρέινολντς - παρότι ο γάμος τους είναι μία από τις λίγες σταθερές αξίες του Χόλιγουντ και τα αμοιβαία τρολαρίσματά τους η χαρά του Instagram και του X. Ούτως ή άλλως λογιζόταν ως σταρ πολύ πριν τον γνωρίσει, όταν υποδυόταν την ψηλομύτα Σερένα στο κοσμαγάπητο «Gossip Girl» (2007-2012) και παράλληλα μπαινόβγαινε στα κινηματογραφικά στούντιο και έκανε εξώφυλλα στα πιο έγκριτα περιοδικά ως το νέο μεγάλο αστέρι. Παρεμπιπτόντως, η ίδια εκλαμβάνει τις φωτογραφήσεις ως εξόχως αμήχανη διαδικασία, όπως διευκρίνισε στην πρόσφατη συνέντευξή της στην αμερικανική «Vogue», ωστόσο διέθεσε μία εβδομάδα από το φορτωμένο της πρόγραμμα για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον -επίσης καλό φίλο της- Χιου Τζάκμαν σε μια μεγαλεπήβολη φωτογραφική παραγωγή υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Μπαζ Λούρμαν και να κοσμήσει με μία από τις λήψεις το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου φορώντας το επικό κολιέ της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.


Τα προϊόντα Betty Brown Beauty υπόσχονται μαλλιά σαν της Μπλέικ Λάιβλι
Πριν αρχίσει να προμοτάρει τις δικές της εταιρείες ήταν brand ambassador της Gucci

«Στην πραγματικότητα είμαι πολύ ντροπαλή και δεν μου αρέσει να ποζάρω. Αυτό είναι το πρώτο μου εξώφυλλο μετά από τέσσερα χρόνια», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η σταρ, η οποία έκανε την ανάγκη φιλοτιμία γιατί αφενός θαυμάζει τον Λούρμαν, αφετέρου έπρεπε να προωθήσει τα τρέχοντα projects της, ήτοι τη νέα ταινία της «It Ends With Us», η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κολίν Χούβερ και έκανε πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 του μήνα -προσεχώς και στις ελληνικές- και το καινούριο brand της Blake Brown Beauty, που λάνσαρε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Και αυτό μας φέρνει αντιμέτωπους με την άκρως κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητά της.
Πριν αρχίσει να προμοτάρει τις δικές της εταιρείες ήταν brand ambassador της Gucci
Τα προϊόντα Betty Brown Beauty υπόσχονται μαλλιά σαν της Μπλέικ Λάιβλι

Η δραστήρια σταρ αναγνωρίζει ότι δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά αν δεν είχε την πλήρη υποστήριξη του Ράιαν Ρεϊνολντς

Πίσω στο 2014, η ανήσυχη σταρ είχε ανοίξει ένα διαδικτυακό περιοδικό και κατάστημα, το Preserve, όπου πουλούσε χειροποίητα αντικείμενα, επιλεγμένα από την ίδια. Το εγχείρημα είχε σύντομη ημερομηνία λήξης, μόλις έναν χρόνο, γιατί, κατά τη Λάιβλι, χρειαζόταν ακόμη δουλειά για να γίνει όπως το οραματιζόταν και θα επανερχόταν εν ευθέτω χρόνω. Στο μεταξύ, από το 2021 τρέχει το brand Betty Buzz, μια σειρά από μη αλκοολούχα drink mixers που αγκαλιάστηκαν από τους οπαδούς της νηφάλιας ζωής. Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν έχει πιει ποτέ αλκοόλ και δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά - δείχνει πάντα πολύ υγιής και clean cut για να μην την πιστέψει κανείς. Πέρυσι λάνσαρε και το αδερφικό brand Betty Booze με κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ σε κουτάκια, τα οποία προμόταρε ζωντανά πριν από λίγες εβδομάδες στο πάρτυ που διοργάνωσε με αφορμή το «It Ends With Us» - προς απογοήτευση ενδεχομένως των καλεσμένων που διψούσαν για λίγη σαμπάνια.


Στον κόσμο της Λάιβλι έχουν σημαντική θέση οι φίλοι της. / Με τον Κριστιάν Λουμπουτέν (2011)

Το νέο επιχειρηματικό παιδί της, το Blake Brown Beauty, υπόσχεται θαυμαστά αποτελέσματα στα μαλλιά των επίδοξων πελατισσών με τα οκτώ πολυτελή προϊόντα περιποίησης που πλασάρει, πάνω στα οποία εργαζόταν σκληρά με την ομάδα της τα τελευταία επτά χρόνια. Αυτά θα διατίθενται αποκλειστικά από το δικό της site και το online κατάστημα Target. Η Λάιβλι ξεκάθαρα δεν στερείται δημιουργικότητας και ιδεών και ίσως είναι υπερβολικά δραστήρια για να περιοριστεί στο μεγάλωμα των παιδιών της και τα σουλατσαρίσματα στα κινηματογραφικά πλατό. Ωστόσο, και η ίδια αναγνωρίζει ότι δεν θα στέφονταν όλοι οι πειραματισμοί της με επιτυχία αν δεν είχε την πλήρη υποστήριξη του συζύγου της.
Με την Τζίτζι Χαντίντ, που αποκαλεί την Μπλέικ αδελφή της (2024)
Με τον Καρλ Λάγκερφελντ (2011)

Ο Ρέινολντς τη συνέδραμε ακόμα και στην προώθηση του «It Ends With Us» παίρνοντας μια ξεκαρδιστική συνέντευξη από τον συμπρωταγωνιστή της, Μπράντον Σκλέναρ, που, ναι, έγινε viral. Οπως viral έγινε και η cameo εμφάνιση της Λάιβλι στη νέα ταινία του ετέρου ημίσεος, «Deadpool & Wolverine», όπου υποδύθηκε τη Lady Deadpool κάνοντας μια μικρή κινηματογραφική επίδειξη του αστείρευτου χιούμορ της - κάτι άλλωστε που είναι και το οικογενειακό έμβλημα των Ρέινολντς, οι οποίοι εκτός από αστείοι είναι και το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Ενας λόγος παραπάνω για να έχουν αμφότεροι τόσο κέφι ◆
Με τον Μάικλ Κορς (2024)
Με την καλύτερη φίλη της Τέιλορ Σουίφτ (2024)



splash news/ideal image, afp/visualhellas.gr, courtesy of Blake Brown beauty
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr