Ντένζελ Ουάσινγκτον για το μέλλον του στον κινηματογράφο: Έχουν μείνει πολύ λίγες ταινίες που με ενδιαφέρουν

Ο 69χρονος ηθοποιός άφησε υπονοούμενα για την απόσυρσή του από την υποκριτική

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον άφησε υπονοούμενα για την απόσυρσή του από την υποκριτική, σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό ««Empire».

Ο βραβευμένος με 2 Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ενδιαφέρεται να γυρίσει νέες ταινίες, εκτός από το «Gladiator 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ο 69χρονος πρωταγωνιστεί ως Μακρίνος στην επερχόμενη επική ταινία.
Στο πλαίσιο της προώθησης του έργου, ο Ουάσινγκτον ομολόγησε ότι δεν ενδαφιέρεται να κάνει νέες ταινίες και ότι το σίκουελ του «Gladiator» ήταν ένας από τους μοναδικούς ρόλους που του άρεσε.

«Μου έχουν απομείνει πολύ λίγες ταινίες που με ενδιαφέρουν και πρέπει να εμπνέομαι από τον σκηνοθέτη, και ο Ρίντλεϊ με ενέπνευσε τρομερά», δήλωσε ο Ουάσινγκτον στο «Empire» σχετικά με τους λόγους που συμφώνησε να συμμετάσχει στο πολυαναμενόμενο φιλμ.

Ο Ουάσινγκτον - ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του - δεν αποκάλυψε πόσοι άλλοι ρόλοι βρίσκονται στο μέλλον του.

Ο Ουάσινγκτον έχει συνεργαστεί με τον 86χρονο Σκοτ και στο παρελθόν. Το δίδυμο συνεργάστηκε το 2007 στο θρίλερ «American Gangster», συγκεντρώνοντας αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία για τη δουλειά τους στην ταινία.

Το τρέιλερ του «Μονομάχου 2»

«Είχαμε μια εξαιρετική πορεία την πρώτη φορά και τώρα είμαστε εδώ. Είναι προσηλωμένος. Είναι ενθουσιασμένος με τη ζωή και την επόμενη ταινία του. Αποτελεί έμπνευση», σχολίασε Ουάσινγκτον. «Όλοι θα πρέπει να θέλουμε να νιώθουμε έτσι στα 86 μας».

Ο Σκοτ, ο οποίος γύρισε την πρώτη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Gladiator» με πρωταγωνιστές τους Ράσελ Κρόου, Χοακίν Φοίνιξ, Κόνι Νίλσεν και άλλους, έχει αυτοπεποίθηση για το σίκουελ.

«Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Ένα από τα καλύτερα πράγματα. Έχω κάνει μερικά καλά πράγματα... είναι γεμάτο βίαιη δράση», δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης στο περιοδικό σε ξεχωριστή συνέντευξη.

«Είναι εξίσου καλό με το πρώτο», δήλωσε στο People στην πρεμιέρα του «Alien: Romulus» στις 12 Αυγούστου. «Δεν είπα καλύτερο. Είναι εξίσου καλό».

Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο επίδομα ανεργίας ανακοινώνεται στη ΔΕΘ - Πυκνές συσκέψεις Μητσοτάκη

Νέα «τελεσίγραφα» από την ΑΑΔΕ για το IRIS και ακολουθεί πρόστιμο 1.500 ευρώ!

Με πτώση της θερμοκρασίας και μπόρες ξεκινάει η εβδομάδα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr