Slash: Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου της θετής κόρης του - Αυτοκτόνησε η 25χρονη

Slash: Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου της θετής κόρης του - Αυτοκτόνησε η 25χρονη

Η Lucy-Bleu Knight πέθανε στις 19 Ιουλίου

slash-lucy
Η αιτία θανάτου της Lucy-Bleu Knight αποκαλύφθηκε πάνω από έναν μήνα μετά την ανακοίνωση του πατριού της, Slash, ότι πέθανε στα 25 της χρόνια.

Η Post ανέφερε αποκλειστικά ότι το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες διαπίστωσε ότι η makeup artist πέθανε από τοξικότητα υδρόθειου. Ο τρόπος θανάτου ήταν αυτοκτονία.

Το υδρόθειο είναι ένα δηλητηριώδες, εύφλεκτο αέριο που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον άνθρωπο αν εκτεθεί σε αυτό για πολύ καιρό, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.
Κλείσιμο
Τα συμπτώματα της οξείας έκθεσης περιλαμβάνουν ναυτία, πονοκεφάλους, αποπροσανατολισμό ή σύγχυση, απώλεια μνήμης, διαταραχή της ισορροπίας, σπασμούς και άλλα.
448833117_445542081598227_4707450073354223518_n

Το γραφείο του ιατροδικαστή δήλωσε περαιτέρω στο πρακτορείο: «Η κ. Knight βρέθηκε χωρίς ανταπόκριση σε μια ιδιωτική κατοικία στις 19 Ιουλίου από τις αστυνομικές αρχές που διενεργούσαν έλεγχο ευημερίας. Ο θάνατος διαπιστώθηκε στις 15:00. Η εξέταση έγινε από αναπληρωτή ιατροδικαστή στις 22 Ιουλίου. Η αιτία θανάτου πιστοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου».

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Saul Hudson, ανακοίνωσε τον θάνατο της θετής του κόρης μέσω του Instagram στις 21 Ιουλίου.

Στην ανάρτηση, περιέγραψε τη Lucy-Bleu ως «μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, μια παθιασμένη ονειροπόλα και μια γοητευτική, αξιαγάπητη, γλυκιά ψυχή». Σε μια επόμενη δημοσίευση στις 27 Ιουλίου, ο 59χρονος ροκ-σταρ μοιράστηκε μια selfie της Lucy-Bleu και εξέφρασε πόσο συντετριμμένος ήταν από τον θάνατό της.



Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης