Αντζελίνα Τζολί για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας: Δεν είχα τραγουδήσει ποτέ ξανά δημόσια, έκανα επτά μήνες προετοιμασία

Ένιωσα ότι χρειαζόμουν πολλή εκπαίδευση για να μη νιώσω ότι αδικώ τη Μαρία Κάλλας και τους θαυμαστές της, δήλωσε η σταρ

Το Netflix ανακοίνωσε πως η βιογραφική ταινία για τη Μαρία Κάλλας με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί, θα κυκλοφορήσει στη streaming υπηρεσία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ταινία «Maria» εξετάζει μια περίοδο της ζωής της Κάλλας, που είχε χάσει τη φωνή της και προσπαθούσε να την ξαναβρεί.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Αντζελίνα Τζολί, μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να «μεταμορφωθεί» στη Μαρία Κάλλας και να μάθει να τραγουδάει σαν αυτή.

«Δεν είχα τραγουδήσει ποτέ ξανά δημόσια. Ένιωσα ότι χρειαζόμουν πολλή εκπαίδευση για να μη νιώσω ότι αδικώ τη Μαρία Κάλλας και τους θαυμαστές της», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουν ότι ήμουν τρομερά νευρική. Πέρασα σχεδόν επτά μήνες προετοιμασίας, γιατί όταν δουλεύεις με τον Πάμπλο, δεν μπορείς να κάνεις μισές δουλειές. Απαιτεί, με τον πιο υπέροχο τρόπο, να κάνεις πραγματικά σωστά τη δουλειά σου, να μάθεις και να εκπαιδευτείς».

Σημείωσε επίσης, ότι ήταν ευγνώμων για τους γιους της, που βοήθησαν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής της. «Την πρώτη μου φορά που τραγούδησα, θυμάμαι ότι ήμουν τόσο νευρική. Οι γιοι μου ήταν εκεί και βοήθησαν να μπλοκάρει η πόρτα, ώστε να μην μπει κανείς άλλος και εγώ έτρεμα», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκεμ σχετικά με το ενδεχόμενο να κερδίσει το δεύτερο Όσκαρ της για την ερμηνεία της στην ταινία, είπε ότι νοιάζεται περισσότερο για την αντίδραση των θαυμαστών της Μαρίας Κάλλας «και εκείνων που αγαπούν την όπερα».


Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr