Μπρουκ Σιλντς: Η κόρη της έμαθε για τον βιασμό της σε ηλικία 20 ετών από το ντοκιμαντέρ της - Σοκαρίστηκα, λέει

Ποτέ δεν θα είμαι εντάξει με ό,τι κακό της έχει συμβεί, είπε για τη μητέρα της

Η κόρη της Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για την κακοποίηση της μητέρας της, μέχρι που είδε το ντοκιμαντέρ της, με τίτλο «Pretty Baby».

Η νεαρή Γκρίερ Χένσι μίλησε στο περιοδικό People, για του οποίου το εξώφυλλο φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της και την αδερφή της. Όπως είπε, η μητέρα της δεν της είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον βιασμό της από γνωστό στέλεχος του Χόλιγουντ, στα 20 της.

Η ηθοποιός ωστόσο, μιλάει για αυτό στο ντοκιμαντέρ της Hulu. Όπως είχε πει, είχε βγει για δείπνο με τον άνδρα για να συζητήσουν πιθανά έργα και συμφώνησε να πάει στο ξενοδοχείο του μετά.
Τότε, ο παραγωγός τη βίασε, με την Σιλντς να αναφέρει: «Φοβόμουν ότι θα με έπνιγε ή κάτι τέτοιο. Ήταν σαν πάλη. Σε κάποιο σημείο, πάγωσα εντελώς. Σκεφτόμουν μόνο "μείνε ζωντανή και φύγε". Ήξερα πώς να αποσυνδεθώ από το σώμα μου, το είχα εξασκήσει. Η μεγαλύτερη κόρη μου ξέρει για την εμπειρία μου, αλλά η μικρότερη όχι. Δεν την έχω προετοιμάσει για αυτό».

Σχολιάζοντας τα όσα ανακάλυψε για τη μητέρα της, η κόρη της Μπρουκ Σιλντς δήλωσε: «Σοκαρίστηκα. Μάθαινα πράγματα για εκείνη, την ίδια στιγμή που τα μάθαινε κι ο υπόλοιπος κόσμος. Το πήρα προσωπικά».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν θα είμαι εντάξει με ό,τι κακό της έχει συμβεί».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr