Λία Ρεμίνι: Δεν μιλούσε με την Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι σήμερα γιατί την είχε προειδοποιήσει για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ

Λία Ρεμίνι: Δεν μιλούσε με την Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι σήμερα γιατί την είχε προειδοποιήσει για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ

Είχαν τσακωθεί λίγο πριν τον γάμο των Μπένιφερ, με τη Λόπεζ να την απομακρύνει από κοντά της, εξαιτίας της γνώμης που είχε για τον ηθοποιό

lia-remini
Οι φίλοι της Τζένιφερ Λόπεζ την είχαν προειδοποιήσει για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, όμως εκείνη φαίνεται πως δεν άκουσε κανέναν.

Η κολλητή της, Λία Ρεμίνι ήταν μάλιστα, εκείνη που τη συμβούλευσε να το «ξανασκεφτεί», πριν παντρευτεί τον ηθοποιό, δεδομένου του τι είχε γίνει στο παρελθόν μεταξύ τους.

Οι δύο καλές φίλες είχαν τσακωθεί λίγο πριν τον γάμο των Μπένιφερ, με τη Λόπεζ να την απομακρύνει από κοντά της, εξαιτίας της γνώμης που είχε για τον τότε σύζυγό της.

Κλείσιμο
Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μίλησε στην PageSix και ανέφερε πως οι δύο γυναίκες τα ξαναβρήκαν πρόσφατα, όταν ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα ανάμεσα στη Λόπεζ και τον Άφλεκ.

Επιπλέον, δήλωσε: «Η Λία της είχε θυμήσει γιατί διέλυσε τον αρραβώνα με τον Μπεν το 2002 και τη συμβούλευσε να μην κάνει το ίδιο λάθος. Της θύμισε πόσο εγωιστής είναι και πως δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος σαν σύντροφος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν φίλες για χρόνια πριν τσακωθούν. Η Λία ήθελε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά δεν μπορούσε απλώς να της τηλεφωνήσει και να της πει "σου τα έλεγα". Η Λόπεζ ήταν τόσο τρελή με τον Μπεν που έκοψε όλους τους δεσμούς με τους φίλους της».

Πλέον, η σχέση των δύο γυναικών έχει αποκατασταθεί, ενώ αναζητούν η μία τη στήριξη της άλλης, αφού και οι δύο είναι πρόσφατα χωρισμένες.

Η Λία Ρεμίνι ανακοίνωσε κι εκείνη τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Άντζελο Πάγκαν μετά από 21 χρόνια γάμου.


Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης