Τζάστιν Μπίμπερ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή μετά τη γέννηση του γιου του - Πήγε σε εκκλησία στο Μπέβερλι Χιλς

Τζάστιν Μπίμπερ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή μετά τη γέννηση του γιου του - Πήγε σε εκκλησία στο Μπέβερλι Χιλς

Ο 30χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του, Χέιλι, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί πριν από λίγες ημέρες

bieber
Ο Τζάστιν Μπίμπερ εθεάθη για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού με τη Χέιλι Μπίμπερ.

Την Πέμπτη, 29 Αυγούστου φωτογραφήθηκε να πηγαίνει σε εκκλησία στο Μπέβερλι Χιλς, λίγες ημέρες αφότου η σύζυγός του έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Ο 30χρονος επέλεξε μια εκκεντρική εμφάνιση - τις οποίες συνηθίζει - με ένα casual outfit, ένα γκρι φούτερ με κουκούλα, μια μαύρη φόρμα και παντόφλες Louis Vuitton. Προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, φορώντας μια ιατρική μάσκα και έναν πράσινο σκούφο.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Μπίμπερ ήταν συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελετής, καθώς το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αγάπη για τα παιδιά.

Οι Μπίμπερ ανακοίνωσαν τον ερχομό του μωρού τους, Τζακ Μπλους Μπίμπερ, την Παρασκευή, 23 Αυγούστου κοινοποιώντας μια φωτογραφία από το ποδαράκι του.


Αν και δεν αποκάλυψαν την ημερομηνία γέννησής του, μια φίλη τους αργότερα άφησε να εννοηθεί ότι το μωρό τους γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου. Το ζευγάρι - που είναι παντρεμένο από το 2018 - έδωσε στον γιο του το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Τζέρεμι, του οποίου το μεσαίο όνομα είναι Τζακ.

Ο δύο φορές νικητής του Grammy είναι «ήδη ένας σπουδαίος μπαμπάς» για τον Τζακ, δήλωσε μια πηγή στο People λίγες ημέρες μετά τη γέννηση.

«[Ο Τζάστιν και η Χέιλι] είναι και οι δύο πανευτυχείς», πρόσθεσε η πηγή. «Το μωρό είναι ένα θαύμα. Είναι αξιολάτρευτο και τα πάει καλά. Και η Χέιλι τα πηγαίνει καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Χρίστος Αντωνιάδης: Τα σόγια βάζουν λόγια, έχω βρεθεί στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να ξέρω τον λόγο


Στην αντεπίθεση ο Σπίρτζης: «Προειλημμένη η απόφαση διαγραφής μου από τον Κασσελάκη»


Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας και οι ελληνικές συμμετοχές την 3η μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης