Κέιτ Γουίνσλετ: Αποκάλυψε τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο σύζυγός της ήταν «ο ένας και μοναδικός»

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012 και έχει έναν γιο

Αν και είναι γνωστή για τη διακριτικότητά της όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Κέιτ Γουίνσλετ μοιράστηκε μερικά σπάνια λόγια για τον σύζυγό της, Έντουαρντ «Νεντ» Έιμπελ Σμιθ.

Η 47χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε τον ανιψιό του Ρίτσαρντ Μπράνσον πριν από δώδεκα χρόνια.

Το 2011 το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν, η Γουίνσλετ και η κόρη της, Μία, (σήμερα είναι 23 ετών) βρίσκονταν στο νησί Necker στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, όταν ξέσπασε μια καταιγίδα.
Το σπίτι στο οποίο έμεναν έπιασε φωτιά όταν χτυπήθηκε από κεραυνό και ενώ όλοι κατάφεραν να βγουν έξω, ο Έντουαρντ ήταν αυτός που τους βοήθησε να διαφύγουν, με την ηθοποιό να συνειδητοποιεί τότε ότι ήταν «ο ένας και μοναδικός».

Η Γουίνσλετ δήλωσε στην Telegraph: «Ήταν πολύ ξεκάθαρο για μένα ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που έπρεπε να ακολουθήσω στη ζωή μου. Και εξακολουθώ να αισθάνομαι ακριβώς έτσι και τώρα».

Το ζευγάρι, που έχει έναν 10χρονο γιο, τον Μπέαρ, του έδωσε το μεσαίο όνομα Μπλέιζ, σε μια αναφορά σε εκείνη τη νύχτα.

Η Γουίνσλετ απέκτησε την κόρη της Μία με τον πρώτο σύζυγό της, Τζιμ Θρίπλετον Τζιμ, και έχει, επίσης, έναν 20χρονο γιο, τον Τζο, με τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «[Ο Νεντ] φροντίζει τους πάντες. Είναι υπέροχος. Κάνουμε κυριολεκτικά τη ζωή μας μαζί, πραγματικά. Πάντα πήγαινε από πρότζεκτ σε πρότζεκτ, και όταν τον γνώρισα, οργάνωνε ένα μουσικό φεστιβάλ».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο

Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»

Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr