Τζένιφερ Λόπεζ: Ω, ήταν ένα καλοκαίρι, γράφει στη νέα της ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Άφλεκ

Όλα εκτυλίσσονται με θεϊκή τάξη, αναφέρει μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε η τραγουδίστρια

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποχαιρετά ένα γεμάτο καλοκαίρι με μια νέα ανάρτηση.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε 16 φωτογραφίες στο Instagram στις 31 Αυγούστου, ξεκινώντας με μια selfie της σε καθέφτη με ένα μαύρο ζιβάγκο. Η επόμενη εικόνα περιλαμβάνει ένα μήνυμα που γράφει: «Όλα εκτυλίσσονται με θεϊκή τάξη».

Άλλες φωτογραφίες περιλαμβάνουν τη Λόπεζ να γλείφει ένα παγωτό, να στηρίζεται στην αδελφή της Λίντα και, τυπωμένο σε ένα μπλουζάκι, ένα άλλο μήνυμα που γράφει: «είναι ανθισμένη και αδιατάρακτη, εκτός εμβέλειας και σε ειρήνη».

Η Λόπεζ έγραψε απλώς στη λεζάντα του φωτογραφικού άλμπουμ: «Ω, ήταν ένα καλοκαίρι».

Δείτε την ανάρτηση


Οι φωτογραφίες σηματοδοτούν τη δεύτερη ανάρτηση της 55χρονης στο Instagram από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ στις 20 Αυγούστου.

Η είδηση του χωρισμού της από τον ηθοποιό ήρθε εν μέσω έντονων φημών, οι οποίες αυξήθηκαν αφότου η τραγουδίστρια ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 31 Μαΐου. Η εταιρεία ψυχαγωγίας Live Nation ανέφερε τότε σε ανακοίνωσή της ότι η Λόπεζ «κάνει ένα διάλειμμα για να είναι με τα παιδιά της, την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους».

Η Λόπεζ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον Άφλεκ στις 30 Αυγούστου, μια κοινή διαφημιστική ανάρτηση με τον επίσημο λογαριασμό Instagram για την εταιρεία κοκτέιλ Delola.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ παντρεύτηκαν το 2022, αφού επανασυνδέθηκαν το 2021. Αρχικά, το ζευγάρι έβγαινε στις αρχές τoυ 2000, με τα μέσα ενημέρωσης να τους «βαφτίζουν» με το κοινό παρατσούκλι «Bennifer». Οι συμπρωταγωνιστές του «Gigli» αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2002, πριν χωρίσουν τελικά το 2004.

Ειδήσες σήμερα:

Άννα Κορακάκη: To θέμα στα μάτια μου δεν έπαυε να δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και προβληματικές συνθήκες

Λήγει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η προθεσμία ένταξης στο σύστημα πληρωμών IRIS - Τσουχτερό το πρόστιμο


Η οικογένεια επιβεβαιώνει τον θάνατο του Ισραηλοαμερικανού ομήρου της Χαμάς, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr