Μπραντ Πιτ: Έφτασε στη Βενετία με την Ινές ντε Ραμόν για την πρεμιέρα του Wolfs

Μπραντ Πιτ: Έφτασε στη Βενετία με την Ινές ντε Ραμόν για την πρεμιέρα του Wolfs

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ αποκάλυψαν τον στρατηγικό προγραμματισμό προκειμένου να μην συναντηθεί με την Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται στη Βενετία για το «Maria»

pitt-de_ramon
Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του, Ινές ντε Ραμόν, ήταν όλο χαμόγελα καθώς έφτασαν στο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Ο 60χρονος ηθοποιός έφτασε πριν από την πρεμιέρα της νέας κωμωδίας δράσης «Wolfs» του ίδιου και του Τζορτζ Κλούνεϊ (04/09). Ο Κλούνεϊ και η σύζυγός του, Αμάλ, εμφανίστηκαν, επίσης, στην τέταρτη ημέρα του παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ.

Δείτε βίντεο


Κλείσιμο
Ο Πιτ ήταν φορούσε ένα λευκό πουκάμισο, ένα ριγέ παντελόνι και ένα ζευγάρι κίτρινα παπούτσια,τα οποία συνδύασε με χρυσά και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η ντε Ραμόν, από την πλευρά της, ήταν κομψή, καθώς επέλεξε μια μπεζ φούστα, ένα απλό λευκό T-shirt, μπεζ τακούνια και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Το ζευγάρι χαιρέτησε τους θαυμαστές του, καθώς επιβιβαζόταν σε ένα θαλάσσιο ταξί που τους ταξίδεψε στην ιταλική πόλη.

Η άφιξή τους στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έρχεται μετά την αποκάλυψη του καλλιτεχνικού διευθυντή Αλμπέρτο Μπαρμπέρα ότι έχει γίνει στρατηγικός προγραμματισμός, προκειμένου να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα να συναντηθεί ο Πιτ με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται για την ταινία της, «Maria».

«Η Αντζελίνα θα είναι την πρώτη μέρα, την Πέμπτη [29 Αυγούστου], και θα φύγει αμέσως μετά με τον Πάμπλο Λαρέν [τον σκηνοθέτη του «Maria»] για να πάει στο Telluride [Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Κολοράντο]», δήλωσε στο Vanity Fair σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγούστου.

«Έτσι, ο Μπραντ θα φτάσει το Σάββατο, στη Βενετία. Δεν υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν στο Λίντο», πρόσθεσε.

Mια πηγή δήλωσε στη Page Six ότι το πρώην ζευγάρι δεν προχώρησε στο αίτημα, αλλά ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης «ήταν αρκετά σοφοί για να το καταλάβουν».

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016, αλλά ο χωρισμός τους απέχει πολύ από το να έχει διευθετηθεί, καθώς μάχονται στα δικαστήρια για το γαλλικό οινοποιείο τους, Château Miraval, και την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό ότι ο Χολιγουντιανός σταρ πέρασε χρόνο αυτό το καλοκαίρι με την 34χρονη σύντροφό του.

Φωτογραφίες: EPA, Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Ω, ήταν ένα καλοκαίρι, γράφει η Λόπεζ στη νέα της ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Άφλεκ


Αδίστακτος… εκτελεστής ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ - Δύο χατ τρικ σε τρεις αγώνες και απίστευτα στατιστικά


«Απογειώθηκε» η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια - Πάνω από 42 εκατ. οι επιβάτες έως και τον Ιούλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης