Έιντριεν Μπρόντι: Αποκάλυψε ότι ταυτίστηκε με τον νέο του ρόλο εξαιτίας της μητέρας του

Έιντριεν Μπρόντι: Αποκάλυψε ότι ταυτίστηκε με τον νέο του ρόλο εξαιτίας της μητέρας του

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία The Brutalist

brody
Ο Έιντριεν Μπρόντι αποκάλυψε ότι ταυτίστηκε με τον νέο του κινηματογραφικό ρόλο εξαιτίας της μητέρας του.

Ο ηθοποιός μαζί με τη Φελίσιτι Τζόουνς, τον Γκάι Πιρς, τον Τζο Άλγουιν και τη Στέισι Μάρτιν βρέθηκαν την Κυριακή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την πρεμιέρα της ταινίας «The Brutalist», του Μπρέιντι Κορμπέτ.

Μαζί τους στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του καστ.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Ο Μπρόντι πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Λάζλο Τοθ, ενός ουγγρικής καταγωγής Εβραίου αρχιτέκτονα που μεταναστεύει στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του Ερζεμπέτ αφού επιβίωσε από το Ολοκαύτωμα. Δουλεύοντας μέσα από τη φτώχεια και την ταπείνωση προς το «αμερικανικό όνειρο».

Ο Πιρς υποδύεται έναν μυστηριώδη πλούσιο πελάτη που του δίνει ένα συμβόλαιο που του αλλάζει τη ζωή, ενώ η Τζόουνς είναι η σύζυγος του Τοθ.

Ο Μπρόντι δήλωσε ότι ένιωσε «άμεση συγγένεια και κατανόηση» με τον χαρακτήρα του Τοθλόγω της πορείας της μητέρας του, της φωτογράφου Σίλβια Πλάτσι.

«Είναι μια θαυμάσια φωτογράφος, αλλά είναι επίσης μια Ούγγρη μετανάστρια που έφυγε από την Ουγγαρία το 1956 κατά την Ουγγρική Επανάσταση. Ήταν πρόσφυγας και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, και όπως και ο Λάζλο ξεκίνησε πάλι από την αρχή, έχασε το σπίτι τους και κυνήγησε το όνειρο να γίνει καλλιτέχνιδα», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

«Καταλαβαίνω σε μεγάλο βαθμό τις επιπτώσεις που είχε αυτό στη ζωή της και στο έργο της ως καλλιτέχνιδα, το οποίο νομίζω ότι είναι ένας θαυμάσιος παραλληλισμός με τις δημιουργίες του Λάζλο και το πώς εξελίχθηκαν και πώς η μεταπολεμική ψυχολογία επηρεάζει το έργο σου με δημιουργικό τρόπο και όλες τις άλλες πτυχές της ζωής σου... αυτή η μυθοπλασία μου φαίνεται πολύ αληθινή και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα να ενσαρκώνω έναν χαρακτήρα και να τον κάνω αληθινό και για μια ταινία σαν αυτή να μην αντιπροσωπεύει μόνο το παρελθόν, αλλά να μας θυμίζει το παρελθόν και το πώς από τόσα πολλά πράγματα στο παρόν μας πρέπει να μάθουμε», πρόσθεσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η ζωή του Δάνη Κατρανίδη: Οι τρεις γάμοι, ο έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Νετανιάχου: Όποιος δολοφονεί ομήρους, δεν θέλει συμφωνία


Μωραΐτης κατά Ζανέτ Τσίπρα: Αχ, να ‘ξερες για τον αδερφό σου και αυτό το «μόρφωμα» τι αβαρίες κάναμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης