Νίκι Μινάζ: Aντιδράσεις με τον σύζυγό της, Κένεθ Πίτι, επειδή χρησιμοποίησε ομοφοβική βρισιά

Αυτό είναι τρελό, ειδικά γνωρίζοντας ότι το 90% των θαυμαστών της είναι γκέι άντρες, ήταν ένα από τα σχόλια που απευθυνόταν στη διάσημη ράπερ

Ο σύζυγος της Νίκι Μινάζ, Κένεθ Πίτι, δέχτηκε αντιδράσεις, αφού χρησιμοποίησε έναν προσβλητικό όρο κατά των ομοφυλόφιλων, κατά τη διάρκεια ενός live βίντεο στο TikTok, το βράδυ της Παρασκευής, 31 Αυγούστου.

«Μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να σου κλέψει τη γαμ*** σου χαρά», είπε η Μινάζ, με τον σύζυγό της να κάθεται πίσω της.

Ο Πίτι στη συνέχεια σχολίασε με χαμόγελο: «Σωστά, ειδικά οι μικρές αδε**ες ή τα f**k boys».

Δείτε το βίντεο
Οι θαυμαστές της 41χρονης ράπερ γρήγορα κατέφυγαν στα σχόλια για να εκφράσουν τη δυσάρεσκειά τους με τα ομοφοβικά σχόλια, με έναν από αυτούς να γράφει ότι «μόλις προσέβαλε ολόκληρη την ανδρική βάση των θαυμαστών της».

«Θυμίζει το δημοφιλές κορίτσι που λέει ότι είναι υπέρ των γκέι, αλλά αφήνει το αγόρι της να τους προσβάλλει, ενώ εκείνη γελάει», σχολίασε ένα δεύτερο άτομο.
«Αυτό είναι τρελό, ειδικά γνωρίζοντας ότι το 90% των θαυμαστών της είναι γκέι άντρες», τόνισε ένας άλλος χρήστης.

«Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το λέει αυτό κοντά της και εκείνη δεν τον διόρθωσε. Το fandom της είναι κυρίως γκέι άντρες», σημείωσε ένα άλλο άτομο.

Δεκάδες θαυμαστές έθιξαν επίσης το προβληματικό παρελθόν του Πίτι, με έναν να γράφει: «Δεν παραπονιέται όταν οι ίδιοι ομοφυλόφιλοι πληρώνουν τα δικαστικά έξοδα και χρηματοδοτούν τον τρόπο ζωής της συζύγου του».
Η τελευταία περιπέτεια του Πίτι με τον νόμο ήταν τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν διατάχθηκε να εκτίσει 120 ημέρες κατ' οίκον περιορισμό, αφού παραβίασε την αναστολή του απειλώντας τον Offset στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν υπό επιτήρηση επειδή δεν είχε εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης, αφού παντρεύτηκε τη Μινάζ το 2019 και μετακόμισε μαζί της στην Καλιφόρνια. Η ποινή του περιελάμβανε τρία χρόνια αναστολή και έναν χρόνο κατ' οίκον περιορισμό. Έπρεπε επίσης να πληρώσει πρόστιμο ύψους 55.000 δολαρίων.

Ο Πίτι είχε, επίσης, καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού πρώτου βαθμού τον Απρίλιο του 1995 για επίθεση σε ένα 16χρονο κορίτσι τον προηγούμενο χρόνο. Η Μινάζ πάντα τον υπερασπιζόταν ενάντια στην καταδίκη και κάποτε ισχυρίστηκε ότι εκείνος ήταν μόλις 15 ετών όταν έβγαινε με τη γυναίκα που τον κατηγόρησε. Ακόμη, ο Πίτι είχε προηγουμένως δηλώσει ένοχος για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού το 2002. Καταδικάστηκε τελικά σε δέκα χρόνια κάθειρξης, αλλά αποφυλακίστηκε το 2013 έχοντας εκτίσει επτά από τα δέκα χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ζωή του Δάνη Κατρανίδη: Οι τρεις γάμοι, ο έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Νετανιάχου: Όποιος δολοφονεί ομήρους, δεν θέλει συμφωνία


Μωραΐτης κατά Ζανέτ Τσίπρα: Αχ, να ‘ξερες για τον αδερφό σου και αυτό το «μόρφωμα» τι αβαρίες κάναμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr