«Διπλός μπελάς» για την Sarah Jessica Parker

Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw ως μια άλλη νοικοκυρά έβγαλε βόλτα τα δίδυμα μας και τα επιδεικνύει στις κάμερες με υπερηφάνεια.

Άλλη μια μανούλα που κάνει το βιολογικό μας ρολόι να χτυπά. Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw ως μια άλλη νοικοκυρά έβγαλε βόλτα τα δίδυμα μας και τα επιδεικνύει στις κάμερες με υπερηφάνεια.

Τα δίχρονα κοριτσάκια της, Marion και Tabitha, κάθονταν στα καρότσια τους και είχαν πολύ καλή διάθεση. Μάλιστα το ταλέντο της μαμάς τους ίσως και να κληρονομήθηκε με επιτυχία καθώς σε κάθε ξεχωριστή φωτογραφία είχαν και μια διαφορετική γκριμάτσα.

Η Sarah Jessica, φορώντας γυαλιά ηλίου και καθόλου μακιγιάζ, κρατούσε το καρότσι με την μικρή Marion, ενώ τη δεύτερη μικρή πρόσεχε μια νταντά. Προστάτης της παρέας ήταν ο οχτάχρονος γιος της 40χρονης ηθοποιού, James, ο οποίος ακολουθεί ένα πιο ροκ στυλ με μακρύ μαλλί και αθλητικό ντύσιμο.

Η ευτυχισμένη μαμά όποτε βρίσκει ευκαιρία τονίζει πόσο διαφορετικές μεταξύ τους είναι οι δίδυμές της. Σε τηλεοπτική εκπομπή που φιλοξενήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πνευματικά, πολιτικά, συναισθηματικά, ιδεολογικά και φυσιογνωμικά διαφορετικές… είναι πολύ διαφορετικές μέρα με την ημέρα».

Και συνέχισε, προσπαθώντας να κρατήσει την ισορροπία: «Η μια μοιάζει σε μένα ενώ η άλλη στον μπαμπά της». Όπως και να έχει, τα κοριτσάκια είναι πολύ γλυκά και η μαμά τους πολύ υπερήφανη για αυτά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr