Megalopolis: Νέο τρέιλερ για την ταινία αφού απέσυραν το πρώτο κλιπ λόγω παραπλανητικών αποσπασμάτων

Παρουσίαζε ψευδή αποσπάσματα από κριτικούς κινηματογράφου με την φράση «τα κάναμε θάλασσα»

Λίγο αφού απέσυρε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Megalopolis», το οποίο παρουσίαζε ψευδή και κατασκευασμένα αποσπάσματα από κριτικούς κινηματογράφου με την φράση «τα κάναμε θάλασσα», η Lionsgate έφερε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο κλιπ.

Με προϋπολογισμό 120 εκατομμύρια δολάρια και χρηματοδοτούμενο εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον σκηνοθέτη το «Megalopolis» περιγράφεται ως «ένα ρωμαϊκό έπος στη σύγχρονη Αμερική» με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Ντράιβερ.

Υποδύεται έναν ιδεαλιστή αρχιτέκτονα που θέλει να ξαναχτίσει τη Νέα Υόρκη μετά από μια καταστροφή. Το σχέδιο του έρχεται όμως σε αντίθεση με τον δήμαρχο, ο οποίος έχει άλλες ιδέες για την πόλη.

Δείτε το τρέιλερ

Η Lionsgate απέσυρε το τρέιλερ για το «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα μετά την κριτική που δέχτηκε επειδή περιείχε ψευδή και παραπλανητικά αποσπάσματα από κριτικές, λέγοντας: «Τα κάναμε θάλασσα».

«Η Lionsgate ανακαλεί αμέσως το τρέιλερ της ταινίας "Megalopolis"» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας σε δήλωσή του στο Variety. «Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους εμπλεκόμενους κριτικούς και από τον Φράνσις Φορντ Κόπολα και την American Zoetrope για αυτό το ασυγχώρητο λάθος στη διαδικασία ελέγχου μας. Τα κάναμε θάλασσα. Λυπούμαστε».


Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr