Ρόμπι Γουίλιαμς: Έχασε και τα δύο σκυλιά του το ίδιο βράδυ - Πέθαναν μαζί στο κρεβάτι, γράφει η σύζυγός του

Ρόμπι Γουίλιαμς: Έχασε και τα δύο σκυλιά του το ίδιο βράδυ - Πέθαναν μαζί στο κρεβάτι, γράφει η σύζυγός του

Πέθαναν ακούγοντας το Dancing Queen των Abba, ανέφερε η Άιντα Φιλντ

robbi78
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η Άιντα Φιλντ είδαν τα δύο σκυλιά τους, που όπως έκαναν γνωστό «έφυγαν» την ίδια μέρα, στο ίδιο κρεβάτι.

Με φωτογραφίες τους, το ζευγάρι αποχαιρέτησε τους Poupette και Walle αφήνοντας ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, εκφράζοντας παράλληλα το κόστος της απώλειάς τους. Αρχικά, η Φιλντ αέφερε πώς η Poupette ήταν μέρος της ζωής της για 18 χρόνια, πριν γνωρίσει τον σταρ και τον παντρευτεί.


Κλείσιμο
Μοιράζοντας λεπτομέρειες για τις τελευταίες τους στιγμές, η Άιντα είπε πώς η Poupette και ο Walle - είχαν αναλάβει ρόλο κουμπάρας και κουμπάρου στον γάμο του. Όπως πρόσθεσε, «πέθαναν ακούγοντας το Dancing Queen των Abba ενώ ήταν περιτριγυρισμένοι από τρομερή αγάπη».

«Η Poupette ήταν μαζί μου 18 χρόνια, ήταν η αδελφή ψυχή μου»
Μαζί με μια σειρά από φωτογραφίες των σκύλων, η Άιντα Φιλντ έγραψε: «Σήμερα, τα σκυλιά μας Poupette & Walle έφυγαν από αυτόν τον πλανήτη για να ξεκινήσουν μια περιπέτεια σε έναν άπειρο γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Πέθαναν μαζί στο κρεβάτι, ακούγοντας το "Dancing Queen", περιτριγυρισμένα από τρομερή αγάπη».
skili22
Συνεχίζοντας, παρέθεσε μια ιστορία από το παρελθόν, για το πώς πορεύτηκε μαζί με την Poupette για 18 χρόνια. Έγραψε, πιο αναλυτικά: «Για όσους από εσάς δεν ξέρετε για την Poupette και τον Walle, ορίστε μερική προϊστορία… Η Poupette ήταν μαζί μου 18 χρόνια. Από τη μέρα που γνωριστήκαμε, ήταν η αδελφή ψυχή μου. Ήμουν ανύπαντρο κορίτσι και ξαφνικά, με την Poupette, ήμουν "ανύπαντρη μαμά" :)

Όλοι όσοι με ξέρουν, αποκαλούσαν την Poupette "η σκιά μου"… γιατί όπου κι αν πήγαινα, ήταν ακριβώς πίσω μου. Είναι περίεργο πώς μπορείς να μοιράζεσαι τόσα πολλά με ένα πλάσμα που δεν μπορεί να επικοινωνήσει στην ίδια γλώσσα. Αλλά, αυτή είναι η ομορφιά της άνευ όρων αγάπης… δεν χρειάζεται λόγια.

Όταν συνάντησα τον Ρομπ 6 μήνες αργότερα, του είπα ότι η Poupette και εγώ πηγαίναμε πακέτο. Ο Ρομπ, εκείνη την εποχή, είχε 3 μεγάλα σκυλιά και υπέθεσα ότι θα έφευγε στην ιδέα να χρειαστεί να βγάλει ένα μικροσκοπικό, λευκό, χνουδωτό σκυλί στους δρόμους, φωνάζοντας "Poupette" με βόρεια αγγλική προφορά.
skilos
Αλλά, ο Ρομπ την ερωτεύτηκε αμέσως και ξαφνικά, ο μεγάλος ποπ σταρ με τατουάζ… έγινε ένας μικρόσωμος τύπος με χνουδωτό σκύλο. Όταν τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά ένα χρόνο αργότερα, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας και να αποκτήσουμε έναν σκύλο μαζί».


«Ήταν οι κουμπάροι μας»
Προχωρώντας στο πώς εμφανίστηκε ο Walle στη ζωή τους, η Άιντα είπε: «Δεν υπήρχε αμφιβολία τη μέρα που γνωρίσαμε τον Walle, αυτό ήταν το αγόρι για εμάς. Μας αγκάλιασε και μας φίλησε και μας κυνήγησε παντού. Από εκείνη την ημέρα και μετά, στις 4 Ιουλίου, γίναμε επίσημα μια μικτή οικογένεια :)

2 χρόνια αργότερα, όταν ο Ρομπ και εγώ αποφασίσαμε να παντρευτούμε, ξέραμε ακριβώς ποιον θέλαμε για το νυφικό μας πάρτι… τα σκυλιά μας. Η Poupette ήταν, φυσικά, η κουμπάρα μου και ο Walle ήταν ο κουμπάρος του Ρομπ. Με τα χρόνια, οι Poupette & Walle ήταν εκεί για τη γέννηση και των 4 παιδιών, για πολλές περιοδείες, χώρες και όλα τα σκαμπανεβάσματα που μας έχει φέρει η ζωή τα τελευταία 14 χρόνια από τότε που είπαμε το ναι.

Καθώς περνούσε ο καιρός, έπρεπε να πούμε το θλιβερό αντίο σε καθεμία από αυτές τις κουμπάρες και τους κουμπάρους… Από θαύμα, η Poupette και ο Walle κράτησαν. Πρόσφατα, ο Ρομπ και εγώ ανανεώσαμε τους γαμήλιους όρκους μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που αντιμετωπίζουμε τώρα (περισσότερα από κάθε άλλη φορά) και θέλαμε να γιορτάσουμε ό,τι ήταν καλό στη ζωή μας, οικογένεια & αγάπη.

Όπως πριν από 14 χρόνια… Η Poupette ήταν η κουμπάρα μου και ο Walle ήταν ο κουμπάρος του Ρομπ».
rompiskili
Η σταρ συνέχισε προσθέτοντας ότι: «Πιστεύω ότι απλώς κρατιούνταν για να σιγουρευτούν ότι εμφανίστηκαν για τη μαμά και τον μπαμπά όταν τους χρειαζόμασταν πραγματικά.

Το σήμερα, σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός τεράστιου κεφαλαίου. Για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, δεν θα έχω τη "σκιά μου" ή τα μικρά μου γούνινα φιλαράκια να με χαιρετήσουν στην πόρτα. Η θλίψη μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθεί για όποιον δεν είχε ποτέ ένα κατοικίδιο που αγάπησε.

Υποθέτω ότι αυτά τα λόγια δεν είναι για σένα. Αλλά για όσους από εσάς είχατε μια γούνινη κολλητή, μια αδελφή ψυχή όπως η Poupette ή ο Walle, που χάσατε… προσφέρω την δακρύβρεχτη αγκαλιά μου. Ελπίζω να βοηθήσει».

Στο τέλος, η σύζυγος του Ρόμπιο Γουίλιαμς, ανέφερε στην κοινή τους ανάρτηση: «Poupette και Walle. Με είδατε να μεγαλώνω από κορίτσι σε γυναίκα και με στηρίξατε σε όλη μου την ενήλικη ζωή. Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είθε να ξεκουραστείτε και να παίξετε μαζί, για πάντα και να μου τα πείτε όλα όταν σας ξαναδώ».
robi88

Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης