Η Σελένα Γκόμεζ μπήκε στη λίστα των δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ στα 32 της χρόνια

Η Σελένα Γκόμεζ μπήκε στη λίστα των δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ στα 32 της χρόνια

Η περιουσία της αποτιμάται σε 1,3 δισ. δολάρια, τοποθετώντας την για πρώτη φορά στη λίστα

gomez-art
Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες στο προσκήνιο, η Σελένα Γκόμεζ κατάφερε να μπει στη λίστα δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ, σε ηλικία μόλις 32 ετών, μέσω μιας σειράς έξυπνων επιχειρηματικών αποφάσεων και σκληρής δουλειάς.

Η Γκόμεζ ξεκίνησε την καριέρα της από παίδι στο Barney & Friends, προτού αναδυθεί ως εφηβικό είδωλο στο Wizards of Waverly Place του Disney Channel.

Η περιουσία της αποτιμάται πλέον σε 1,3 δισ. δολάρια, τοποθετώντας την για πρώτη φορά στη λίστα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Κλείσιμο


Παρά το γεγονός ότι η Γκόμεζ είναι γνωστή κυρίως ως τραγουδίστρια και ηθοποιός, η πλειονότητα του πλούτου της προέρχεται από το εμπορικό σήμα μακιγιάζ της, Rare Beauty, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020. Σύμφωνα με το Time, το Rare Beauty «είναι κορυφαίο σε πωλήσεις στα Sephora και διατίθεται σε 36 χώρες», συνεχίζοντας να αποφέρει μεγάλα έσοδα στη σταρ.

Μερικές από τις πιο κερδοφόρες συμφωνίες της Σελένα Γκόμεζ, περιλαμβάνουν επίσης τις καμπάνιες της για την Puma, αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων και την Coach, μια συμφωνία 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
BLU_A97641245

Η Daily Mail αναφέρει επίσης πως με 424 εκατομμύρια followers στο Instagram, η 32χρονη μπορεί να κερδίσει περίπου 2,6 εκατομμύρια δολάρια ανά κάθε επώνυμη ανάρτηση στην εφαρμογή.

Επιπρόσθετα, η περιουσία της περιλαμβάνει χρήματα από συναυλίες και επιτυχημένα album, ενώ παίρνει μεγάλες αμοιβές και για τους ρόλους που αναλαμβάνει στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.
gomez-artdsdsd

Ο Μπρέντ Σόντερς, επενδυτής στην start- up Wondermind της Γκόμεζ δήλωσε ότι υπάρχει ο βασικός παράγοντας για την επιτυχία της, είναι η αυθεντικότητα που τη διακρίνει: «Αποτελεί ένα πραγματικό πρότυπο για το πώς μια διασημότητα μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιρροή και την τεχνογνωσία της τόσο για να κάνει καλό όσο και για να δημιουργήσει καλές επιχειρήσεις. Η Σελένα το ενσαρκώνει αυτό».

Πλέον, η Σελένα Γκόμεζ αποτελεί μία από τις νεότερες αυτοδημιούργητες δισεκατομμυριούχους της Αμερικής, στο πλευρό της καλύτερής της φίλης, Τέιλορ Σουίφτ, που έγινε μέλος του δεκαψήφιου κλαμπ πέρυσι

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Ο πόλεμος της μαντινάδας στον ΣΥΡΙΖΑ: «Zεις τη μεγάλη σου στροφή γύρω απ’ τον εαυτό σου» απαντά ο Μωραΐτης στον Πολάκη

Συμφωνήσαμε με το Netflix να μην διατεθεί το «Famagusta» πουθενά αλλού εκτός Ελλάδας, λέει η Τουρκία


«Δεν θέλω να πληρώσουν, θέλω να πονέσουν» λέει η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης